Sevda12 Bu neden oluyor sizce başına böyle birşey gelen var mı. İlk defa böyle birşey oluyor. Alt tarafta birşey titriyor belli aralıklarla..
FatmaZehraAytekin Sevda12 düzenli ve aynı aralıklarla en az 7-8-10 kez titriyorsa hıçkırık tutuyordur 😊
Tubina Sevda12 bahsettiğiniz şey bendede oluyor, sağ üst tarafımda ayaklarının olduğu yerde genelde. Soluma yatınca yapıyor neden ve nasıl yapıyor o titreşimi bilemiyorum 🤷♀️
Zynpylmz1 Sevda12 kordonu ile oynayınca oluyormuş o bende onu okumuştum burada biri sormuştu yine net olmamakla beraber böyle bir açıklaması varmış 😅 içeride oyun oynuyor anlayacağınız
Sevda12 @esraes FatmaZehraAytekin ama daha hıçkırıkları normalde bir yere vurur gibi kalp atışı gibi oluyordu bu sanki telefon titreşimi gibi...
Sevda12 Tubina ozlemk valla hıçkırık olmadığına eminim çünkü hıçkırığını ayırt edebiliyorum kalp atışı gibi ritmik oluyor.. ama bugün olan şey telefon titreşimi gibiydi ve düzensiz aralıklarla oldu.. çocuk su mu yutuyor diye endişe ettim hatta bugün doktora soracağım kontrolde
ozlemk Göbek kordonunu çektiği için olabilir diye okumuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum bende de oluyor merak ediyorum 🤔