duygusm Kardelen9 4,5 kiloya yakın bir ağırlıkla normal doğum yapan birini biliyorum ama her doktor yaptırmayabilir. Bahsettiğim kişinin 3. çocuğuydu ve herhangi bir sorun olmadı. Ancak ilk gebelik daha farklı. Biraz risk almayı gerektiriyor sanırım.
Kardelen9 duygusm bilmiyorum ki 3 doktora gözüktüm genelde hepsi sezeryan büyük ihtimal dedi yarın başka bi doktora daha gozukucem oda öyle derse bebegim için tabiki sezeryan normal doğum istiyodum genelde ama riskede girmek istemiyorum 🤷♀️
duygusm Kardelen9 Bence de doğrusu o. Ben de normal doğum yapmayı çok istiyorum ama sırf normal olsun diye de fazladan risk almak istemem. Sağlıklısı nasılsa öylesi nasip olsun inşallah hepimize 🌸
annesininpirensesi Kardelen9 canm massallh rabbim saglikli kavustursun bende 2 kilo olsa diye ugrasiyorum grlisim geriligi var erkrn dogum riski suyum az ozrl biseymi yedin yanlis anlamazsan ozel yaptigin bisey varsa paylasirmisin💞
Kardelen9 annesininpirensesi benimde erken doğum riskim var di 2 hafta hastanede yattım canım durdurdular meyveyi çok tükettim sadece canım yemem okadar yok ama meyveyi çok tuketiyorum ondan dolayı olabilir 🥰🙏
fatmakarabakla Kardelen9 valla öyle maşallah 🧿 böyle detaylı testler falan olmadan çat diye doğurup bitiriyorlarmış işi 😂
Glcnazz10 Kardelen9 benim kaynanam 5 kilo ile normal dogum yapmış vakumla çekmişler benim oğlumda 3.800 dü maşallah kolay oldu dogumum çok şükür 🙏