mayamaya ruzgarveannesi canım bende 15+6 haftalık benimde karnım çıkmadı çok hafif ama baya zayıfım hiç sıkıntı yapmıyorum karın içi geniş demekki nasıl olsa iler ki haftalarda büyücek sıkıntı yapma😊
Annisko ruzgarveannesi canim benim de 15+5 ama boyle aman aman bi karin gobek cikmisligi yok:) saglikli olsunda bebikom otesi hic sorun degil 💞🙇♀️
OlgaArslan Sinemin hahaa aynı ben ilk hamilelimde 6. Ayımda herkes ikiz üçüz sanıyodu bırak ayaklarımı önümü göremiyodum 🤦🏻♀️😂
OlgaArslan Sinemin iç karnınla alakalıymış canım ilkinde ve ikincisinde doktorlar hep onu dedi iç karnın dar diye
spiker_anne ruzgarveannesi benim de erkenden çıktı canim ama şişkinliktir belki benimki mesela sonradan göbeğimi görenler şaşırmadı 15 haftalikken belli oluyordu hamile olduğum takilma sn göbek işine sonuc olarak icerde bebek var ❤❤
Busimss ruzgarveannesi çıkar tabi neden çıkmasın ☺️ Kişiden kişiye değişir o kimisinin iç karnı geniş derler senin öyledir belki
Gizalp ruzgarveannesi 19haftalığım çok az cıktı karnım kişiden kişiye değişiyor takma kafana canım sağlıklı olsunda bebişler