ruzgarveannesi Merhaba kizlar ben 15+3um ama karnim yok yani arkadasimda 15 haftalik onun karni baya bi var hatta kuzenim 2 aylik onunda karni baya cikmis sizde de böyle olanlar var mi cvp yazin da yanliz olmadigimi bileyim🤔
Mothersone ruzgarveannesi canım karın yapısıyla alakalı endişelenme ve başkalarıyla kendini kıyaslama.. 🤗 senin iç karnın geniştir ondan dolayı karnın fazla çıkmamıştır bu güzel bişi fazla çatlağın olmaz 😉👍🏼
Mervettas ruzgarveannesi ben 29.haftada 4 aylık hamile gibiydim Türkiye’ye gittiğimde herkes şok oldu 😄yaklaşık 31-32.haftadan sinra tam anlamıyla hamile karnı gibi oldu suan 38+3 kendim kilo almadım bebek aldı önümde kocaman bir karnım var ama yine de nirmal bir büyüklükte anormal şekilde olanlar varya öyle degil 😄
ruzgarveannesi Mothersone evet bu yuzden seviniyorum ama esim hep diyor ki senin karnin niye cikmiyor ilk cocuk bide gormemislik var tabi ondan sanirim😂😂😂
ruzgarveannesi Mothersone alemsin kuzum ya Diyorum ya gormemisin oglu olmus tutmus pipisini koparmis😂😂😂
Mothersone ruzgarveannesi 🤣 cidden biraz öyle oluyor benimde ilk gebeliğim benzer şeyleri bizde yaşayabiliyoruz 😂👍🏼
Esr36 ruzgarveannesi canim bu ic karin ile alakali brnim akrnim 6 bucuk aydan aonra cikti vedr o zamna kadar da kimse oek anlamiyodu
Cigdemveminik ruzgarveannesi o kişiye göre değişiyo bence bende 15+4 üm normaldede göbekliyim 😂ama bebek oldğu hafif belli iç karnın geniş olabilir bu problem değilyaknda çıkar gönüşün 🤗
Faray ruzgarveannesi kişinin yapısına bağlı olmakla birlikte genellikle bu haftalarda çıkmıyor, 25 te kafasını uzatıyor ama😁
Deletedmom138 ruzgarveannesi ben şuan tam 15im karnım taş gibi olmuş yani belli, ama arkadaşımın 15 haftalıkken normaldi karnı. yapı meselesi yani