Tamam fnur kalabilir.Ama psikiyatristi karar verir.ilaç alıyorsa dozunu ve ilacını ayarlar doktoru,öyle.ağır bir dönemindeyse ilaçlarında hafif bir doza geçemez ama mutlaka danışılmalı.doltoruyla birlikte karar verirler
BayramzlemFirat fnur annem var canım beni nerdeyse 3 aylıkken öğrenmişler bir doktor bebeği alın sakat olcak demiş benim kız olduğumu görünce ve baya büyüdüğümü görünce vazgeçmiler ve ben doğunca beni direk doktora götürüyolar şok oluyolar tabi doktor içlerinde en sağlıklı bebek bu bebek demişler yani hamilede kalabilir doğuradabilir
BayramzlemFirat fnur canım ben 24 sene öncesini anlattım sana şu anda ben hamileyim annemin rahatsızlığı hiç geçmedi tabi ama hamileliği boyunca yani beni öğtendikten sonra doktor ilacı kesmiş ve inanırmısın beni doğurana kadar hiç hastalanmamış ama doğduktan sonra maalesef hastaneye yatmak zorunda kalmış
Tamam fnur psikiyatrik ilaç kullananların hepsi için öyle,oradan biliyorum.panik atak ilacı kullanan bile belli bir süre ilacı kesemiyor,doktor kontrolünde bırakılmazsa yan etkileri çok daha kötüye götürebiliyor rahatsızlığı.önce sağlık
fnur BayramzlemFirat anladim size de cok gecmis olsun cok zor bi.hastalıkmis bu bütün aileyi etkiliyor.cok.üzülüyorum kardeşim icin elimden bisey gelmiyor onun da bi.ailesi yuvasi olacak mi diye düşünüp duruyorum simdilik.cok zor görünüyor
BayramzlemFirat fnur maalesef canım çok ama çok zor bi hastalık en iyi ben biliyorum 24 senedir yaşıyorum çünkü ablan evli değil sanırım
fnur BayramzlemFirat yok canim evli degil ikinci.kez.atak geçirdi ben bi daha olmaz.saniyordum oldu malesef ama cok yipratici bi hastalik annenin durumu nasil simdi
Happygril fnur ilaçlarını düzenli kullanması lazım canım bide stres hemen tetikliyor Allah yardımcınız olsun
BayramzlemFirat fnur maalesef canım benim annem 18 yaşından berirahatsız şu amda 63 yaşında ilerki yaşlarda ataklar çok daha sık oluyo gençken daha az oluyodu ataklar artık 2- 3 ayda bazen 1 ayda bir oluyo maleesef
BayramzlemFirat fnur ilaçlarını düzenli kullanaması lazım canım bi de mevsim değişikliği maalesef bu hastalığı tetikliyo onada çok dikkat edin o zaman ekstra iyi davranın ve ilaçlarına dikkat edin
fnur BayramzlemFirat Ciddi misin bende tam.tersini okumustum nette yaslandikca ataklarin seyri azaliyormus.diye peki kim ilgileniyor annenle bizim de bi tanigimiz 50 yasinda 10 yildir atak gecirmiyormus ilac kullaniyor
BayramzlemFirat fnur maalesef canım artıı 😑 bakırköye gidiyoruz biz normalde canım burdaydı çorluda oturuyoruz biz burdaydı ama ilgilenmiyolar maalesef mecbur istanbula gitmek zorunda kaldık 😑
fnur BayramzlemFirat cok.zor ya nasil yapicaz nasil.altindan kalkicaz hic.bilmiyorum icim yaniyor kardesimi oyle gördükçe keske kiyamet kopsa dünya batsa diyorum
BayramzlemFirat fnur ben senelerce bu duyguyu yaşadım canım Allah sabır versin hepimize yapçak bişey yok