bilgihamile Gk12 nisan geldiginde gidilmesind gerekk yok ama su geldiyse gidicrksin tabi Cocuk kaka yapabilir yutabilir. Enfeksiyon kapabilir. Riske atilmayacak seyler bunlar sanci bekleyeyim deme bence
Gizemciim Gk12 doktoruna git ÇÜNKÜ AÇILMAN VAR MI YOK MU BİLMİYOSUN. hemen git nst ye bağlasınlar en azından sancının ve çocugun durumunu öğren sonra doktor eve git sancın sıklaşınca gel derse onu yaparsın. ama hastaneye git en azından özele gidiyosan doktorunu ara ne yapman gerektigini sor. hadi Allah kurtarsın 🙏
hunilimom Gk12 hastaneye git canım bakıp yatış verebilirler benim de öyle oldu eve gönderdiler sabah tekrar gittim
Gulbeyazk Gk12 Canım hastaneye git onlar acilmana göre seni yönlendirir gerekliyse yatış yaparlar değilse evde sandino beklersin
zelis63 Gk12 kuzum tek sancı olsa insan der 5 dkya düşünce git ama su gelince özellikle uyarıyor doktor hemen gel diye bence beklememelisin
Bsrbkts Doktorum 2durumda hic vakit kaybetmeden hastaneye gel dedi 1.si suyun geldiğinde 2.si sancıların 5dk ya düştüğünde Bunlardan birisi bile olsa hic vakit kaybetmeden hastaneye gelmelisin dedi. Yani bir an önce yola çık
Nur-11 Su geldiğinde bende gidilmeli diye biliyorum bebek enfeksiyona açık oluyormuş çünkü riske atmayın genede siz
Deniz_1987 Gk12 valla benim suyum gelince buraya girip yazamam bile.. rahatca duşumu alıp temizlenip duamı ederek doğru hastaneye giderim diye düşünüorum🤷♀️ bence vakit kaybetmeyin, sağ salim kucağınıza alırsınız inşAllah
Mervee58 Gk12 doktorum nişan gelirse gelme ama suyun gelirse gelmen lazım dedi bence beklemeyin bile enfeksiyon felan olur Allah korusun 🙏🏻
Edaliiii Suyun gelmiş doğumun artık başlamış canım ya Allah de düş yola bence. Stres olacak bir durum yok. Şuan belki açıklığın var hissetmiyor olabilirsin. Çok var acı eşiği yüksek insanlar.. Sağ salim kucağına al insaAllah🙏
Serap0733 Gk12 suyun geldıyse durma 😏açıklık olsa sancını ceksen neyse dicem de ihmale gelmez gitmelisin