Yesim_Ikra Rukiye2709 Allah yardımcın olsun çok çok geçmiş olsun İnşallah bir an önce iyileşir ve çocuğunla rahatça ilgilenebilirsin.
melcay Rukiye2709 canım ya çok üzüldüm 😔 ALLAH yardımcın olsun ve hayırlı acil şifalar versin sana inşallah. Zor bir durum ama herşey ALLAH tan. Bol bol tevekkül et, dua et. ALLAH a sığın, derdi veren o dermanını da verir inş. 🤲
Rukiye2709 FilizMert Saryamom Gulsahim sebebinş bulamıyorlar canım en son kemikten parça aldılar patolojiye yolladılar
Dilekklc27 Rukiye2709 cok cok uzuldum rabbim safi ismiyl3 sifa nasip etsin uzulmeyin tevekkül edin bu da bi imtihan oldugunu dusunurseniz insnin daha kolay atlatirsiniz sizin icin cokca dua edicem allahim yar yardımcınız olsun
rabnaz6822 Rukiye2709 rabbim acil şifa versin 🙏🙏insallah sonucun temiz çıkar 🙏senin için sürekli dua edicem 🙏🙏
Prenses001 Rukiye2709 çok üzüldüm Rabbim tez zamanda şifa versin sağlığına kavuşur bebegine bakabilecek eski güzel günlerine dönersin inşallah temiz çıkar düzelirsin 🤲🏻 bol bol dua et bende senin için dua edeceğim 💖🤲🏻
Rukiye2709 example Allahım bin kere razı olsun bir avazda sağlıkla bebeğini kucağına alırsın. İsmim Rukiye
Rukiye2709 example artık daha iyiyim. Çok şükür sonucum temiz çıktı ameliyattan sonra daha da iyiyim. Şimdi biraz da olsa bebeği i kaldırabiliyorsan altını değiştiriyorum. İnşallah daha da iyi olacağım Allah sizden razı olsun
Edaliiii Rukiye2709 geçecektir insaAllah. Imtihan bu şekilde. Zorlukla beraber kolaylık var muhakkak düşünme sen muhtacligi falan çok şükür annen var ya oda olmasaydı ne olurdu halin. Dua et bol bol güzel haberler ver bize insaAllah. Iyi dusun ki iyilik seni bulsun. Allah'ın izni ile henüz hala umut var..😊 hamileliğinde yasadigin bu durum bebeğe yansımış mi peki onu da araştırıyorlar mi
IpekDefne Rukiye2709 rabbim acil şifalar versin canım... okurken içim yandı, rabbim seni bebeginden ayırmasın sagsalim ayaga kaldırsın umudunu yitirme 🌸
Aysema Rukiye2709 Allah zorunuzu kolaylaştırsın sizi minik yavrunuza bağışlasın inşallah. Bir an önce sağlığınıza kavuşursunuz inşallah..
Ezgievrenn çok üzüldüm hamilelerin duası tutarmış burdan size dua ediyorum şifanızı bulun inş dermanınızı bulun tez zamanda
Edaliiii Rukiye2709 siz yine de onu da tekrar muayne ettirin sizin kanınızla beslendi 9 ay boyunca belki ilaç evladinizdadir olur ya öyle film gibi ..