Tnskmn Asumann benim gergin baya bi . Hatta bazen bu gerginlik çok rahatsız edici olabiliyor. 🤷♀️🤦♀️
Belislina Asumann bazen bebek katın bölgesinde olduğu için karnım boş gibi bazende sağ sol taş gibi olup acıyorda 😒
Gulanelis Yusec canm ben yarın 21 oluyorum ama bebeğim bazen canımı acıtıyor kasıklarımın daha üstünde hissediyorum bu tekme mi?
Ay-se-tufnk 23+2 haftalgz karnim sertlesti bebek hareket edyr bir sure sonra taş gibi olyr zaten kabizlik ve gaz sorunu var mahfoldm ama şükür yine de bebek buyuyor ve kemiklesiyor artik ondan sertlesme oluyor karinda
sinemybt 23+5 Olduk şu son 2 haftadır aşırı gergin ve rahatsız edici oluyor zaman zaman özellikle akşamları iyice yedikten sonra evin içinde tur attığım oluyo yani biraz iyi gelir ümidiyle🤔
Yusec Gulanelis ben onu doktora sordum doktor benek kendini bi yere topluyo dedi o zmn oyle oluyormus
Yusec Gulanelis ben yeni yeni tekmeleri hissetmeye basladim benim tekmelerim kasiga yakin yerde oluyo
Asumann Benimkide taş gibi oluyor özellikle yemekten sonra. Tek benmi böyleyim diye düşünür oldum birazcık fazla kilo alabildik ☺️