Ecmelbeyza Kızlar yumurtlama dönemini ve ardındaki süreci beklerken denediğiniz okumamız gereken şeyleri paylaşalım mı ? Yer gök dua ile...Boş durmayız en azından herkes kendi inancına göre Rabbine dua eder . Şimdiden Allah razı olsun
Prenses001 Ecmelbeyza 4444 salât-ı tefriciye bizzat denenmiş 👍🏻 birde meryem suresini biliyorum. Bunlar dışında namaz kılıp el açıp bol bol dua etmek
Aykan Ecmelbeyza bende de babam okumustu sagolsun ben hep ona bağlıyorum çünkü en beklemediğim anda odu 🤗
Gul6100 Meryem suresi 41 gun 5 vakit namazin pesine okunacak canim. sen yapamiyorsan senin niyetine annen esin biri yapabilir
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi kız nerelerdesin Büşra test yapıyormuş bugün bekliyoz 🤭”koş koş Sevim” gibi oldum ben de 😂
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza Allah seni çok tatlısın burdayım ya ev bakmalara gidiyorum o yüzden pek bakamıyorum bugün 😂
Msltms Ecmelbeyza bende salatı tefriciye duymuştum başladım inşallah en kısa zamanda rabbim nasip eder canım hepimize 😊
Syh42 Meryem suresini okudum. Ilk 10 ayetini demişlerdi. Ben sadece ilk 10 ayeti okudum. Ilk yavrumda da ,2. De de. Bir de internetten dualar buldum. Onları okudum. Hatta yazıp cüzdanıma koydum.