Sudeeali Belislina bende nasip olursa bir kaç gün sonra doğumumu orda yapıcam baya memnun yapanlar bu uygulamada varmı merak ettim yapan 🙏🏻☺️
Mandalina- Sudeeali Merhaba bende pazar günü orada doğum yapacağım ama hiç fiyat konuşmadık Avicenna hastanesinden yönlendirildim bilginiz var mı sezeryan doğumda fiyat nedir😊
Minikmucizem13 Canm bnde orada dogum yapmak istyorum irfan beye gidiyorum muayne arnavutköy safaktA yapyo dogum ucretleri nedir orada daha gdip sormadm bn 😊
Sudeeali Mandalina- normal doğum 2050 zorunlu sezeryan 2750 isteğe bağlı sezeryan 3800 fiyatlar kesin olarak bunlar 🙏🏻🥰
Mandalina- Sudeeali Doktorum cem bey zorunlu sezeryan olacağım bebiş kilo almadığı için spinal sezeryan olmak istiyorum😊
Sudeeali Mandalina- daha doğurmadım benim de son 8 günüm ama doktorumdan çok memnumun ben İstanbul 500 evler şafak hastanesinde yapıcam siz hangi şafakta yapıcaksınız bilmiyorum ama benim gittiğim hastanedeki dogum katındaki hemşirelerde hepsi birbirinden tatlı güler yüzlü 😊
Mandalina- Sudeeali İstanbul şafak hastanesi dedi doktorum 500 evler diyr mi geçiyor bilmiyorum bende tam😁
Sudeeali Mandalina- başka yerdeki olabilir ben dediğim yerden çok memnumun ama sizede yakınsa düşünebilirsiniz 😊
Mandalina- Sudeeali Aynı hastaneymiş Allah size de kolay doğum nasip etsin sağ salim kucağımıza alalaım inşallah🥰