Halimemermertas Kizlaaarr ölüyorummm kokusuna ekmek banip yiyesim var uyuyamyrmmmmmmm izmirliler anlar beni heryer buram buram kokorec kokuyor doktrm yememem gerektigini soyedi aranizda hamileyken kokorec yiyen varmiii nolcak ki bi cerek ekmek yesem 😣😣😣
AyaYlmazYldrm Halimemermertas canim bn ogluma hamileykn calisiyirdun ve yemegi hp disarda yerdik hamileykn canim ne cektiyse yedm hic korumadim oglum turp gibi masallah
aytii Halimemermertas biz normalde eşimle en fazla 15 günde 1 kokoreç mutlaka yerdik hamileliğimi öğrendikten sonra zararlı dediler kokoreccilerin önünden geçemedim çünkü aşırı düşkündüm. Söyle ki yemek yemeyip direkt kokoreç yiyorsan eşim 3 çeyrek yeter mi bütün mu istersin diye sorardı eğer akşam dışarı çıktığımızda dönüşte yiyorsam yarim yerdim. Kuzenimin eşi bana doktor yeme dememişti ben de yedim dedi doktoruma sordum güvendiğin yerden iyi pişmiş yiyebilirsin ama güvenilmez falan dedi eşimin amcası kokoreççi 3 ayda 3 kere falan yemişimdir şu an garip bir şekilde canım da istemez oldu. Olsa gene yerim ama yokken aramıyorum.
Halimemermertas Deryaanneoluyor galiba bende daha fazla dayanamicam hic bir seyi cnm bu kadar istemedi 😁