Dugmeveannesi_ Kızlar sol kasığımda bir ağrı var batma gibi 22 haftalık gebeyim ilk defa oluyor gaz sıkışması gibi sanki bebeğim bugün hareket etti ama akşam uzerinden beri hareket etmiyor sizce birşey mi olmustur. Çok korkuyorum
AyaYlmazYldrm Dugmeveannesi_ olur canim arada gaz olabilir cok siddetli degilse gz olcagini dusunuyorum kndi yasadiklarima dauyanarak
Tgb2310 Dugmeveannesi_ cnm bende de olmştu öle bişi dr su içmemiönermişti 1.5 litre falan sonra su içşnce iyi geldi. Sende sususz kalmş olabilirsn
Usluglhn Dugmeveannesi_ rahim buyudugu icin agri olabilir. Enfeksiyondan olabilir. Idrar yaparken yanma vs olursa idrar testi yaptirin. Bu haftalar da duzenli olarak hareketlerini hissetmemeniz normal korkmayin
Dugmeveannesi_ AyaYlmazYldrm Allah razı olsun içim biraz rahatladı malum hamilelik kabizligida var şuan aklım durdu inan ne düşüneceğimi bilemedim
Dugmeveannesi_ Tgb2310 ay şuan sen söyleyince aklıma geldi ben bugün bir bardak bile su içmedim 🤦 çok teşekkür ederim
AyaYlmazYldrm Dugmeveannesi_ ilk gebeligin cok normal karninda bircan var ama sorun olcagini sanmiyorum ikincide alismis olcksin
Dugmeveannesi_ Usluglhn idrar yanmam yok sadece sol kasığımda agrinvar kalkıp otururken batma hissi oluyor
Usluglhn Dugmeveannesi_ o zaman rahim buyudugu icin agri yapiyordur bende yasardim o haftalar da😊 kanama vs olmadigi surece korkmayin
Dugmeveannesi_ Usluglhn her tuvalete gittiğinde korkuyla bakıyorum peceteye elhamdülillah şuan öyle birşey yok
ZhraB Dugmeveannesi_ bnde 29 haftaya girdm kaburgam kopuyor resmn sag taraflmda kac haftadır cekıyom daha cok agrılar olck 😒
Dugmeveannesi_ aysenur30 canım ya magnezyum vermişti ilk haftalarimda doktorum ama tadı onkadar kötüydü ki ve aşırı mide bulantılarım vardı bir kere içip çıkarmıştım bir daha asla içmedim kokusu bile beni benden aliyor
aysenur30 Dugmeveannesi_ herkes çok şikayetçi magnezyum dan bende çok memnunu m benimki portakal gibi tadı seve seve içiyorum magnom ismi. Size niye öyle vermişler ki 🤷♀️
Esila4549 Dugmeveannesi_ 22 haftalık bebegın hareketleri net degildr tutarsızdır hıc canını sıkma agrı olması da kesinlikle bir acile gozukun derim bazen zararsız agrılar oldugu gıbı zararlı agrılarda vardır Allah korusun
Esila4549 Dugmeveannesi_ hafif ılık bir dus al eger alamıyorsan bile kendını sıcak tut karnın buyume ye baglı rahmi tutan baglarlar da genjsliyor ola bılır