Deniz_mucizesi Merhaba kizlar sizler bebekleri kaç haftalıkken hissettiniz ben 16 haftaligim bazen içimde bişe kayıyor gibi oluyor ama tam anlamıyla hissetmedim daha
Asyaaafatih Deniz_mucizesi bnde 16 haftalık ken öyle hissediyordum canım şimdi 17 haftalık oldum😀 pıt pıt vurur gibi oluyor
ozlemoz13 Deniz_mucizesi 17 haftalıkken hissettim ilk çok güçsüz minik vuruşlar, dünyanın en güzel anlarından biri 🥰❤️
Gulbeyazk Deniz_mucizesi Normal canım ben 18 19 haftalarda hissetmiştim sabır com az kalmış pitirtilari hissetmeye 😊
DeryaToprak Songsong daha guzel tarif edilemez ben de öyle diyordum dalga gecıyorlardı benımle🙈ama kesınlıkle kayan balık en uygun benzetme ben de ılk oyle hıssetmıstım suan ramazan davulcusu gibi 33+5te😂🙈
Tgb2310 Bende 18-19 da net hissettim ama öncesinde bağırsak hareketi gb bişi oluyo du bebeğmmiş meğersem o
aysenur30 Bende bu zamanlar hissettim pıt pıt diye birde cimcikler gibi sonrasında daha da kuvvetlendi oğlum şimdi 23 haftalık tekme bile atıyoruz 😍🙈🙏
Asl_93 Deniz_mucizesi 15+4 de hissettim ben ilk canım. Şimdi 17+2 olduk hareketler daha belirginleşti maşallah 😍❤️
Deniz_mucizesi Asl_93 sen bende de erken hissetmissin ama bana o bebek değil daha diyorlardir çok ayrı bir duygu 🙏🙏