Canofeyzo Arkadaslar merhaba. Yarin saat sabah 9 da yatışım yapılacak suni sanci verilecek. Hepinizin dualarini bekliyorum🙏🙏
Hasret_arslan Canofeyzo Rabbım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 💞💞💞 darısı başımıza 😊❤️🌼
_minik_anne_ Canofeyzo hiç açıklık veya sancın var mı yani hiç sancı yokken mi verilecek canım allah kolaylık versin 😇😇
MeryemEnes1 Canofeyzo İnşallah sag salim dogurup kucagina alırsın darısı başıma İnşallah bende hamile olurum 🤲😘
ozlemoz13 Canofeyzo nasıl bir heyecan vardır şimdi, kendimi sizin yerinize koydum da ☺️ Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🌸
RecepAliMom Rabbim sag saglim bi avazda kurtarsin insallah canim 🙏🤰🥰💐 Senin için çok yorucu bi gün olacak ama evet heycandan uyuyamiyo olabilirsin ama bi şekilde uyumaya çalışmalısın sagsaglim kavusursun minik mucizene insallah 🥰🤰
Canofeyzo _minik_anne_ maalesef hic sanci yok acikligida kontrol etmedi hic. 40+ 6 dayim suan direkt suni vericek doktorum
_minik_anne_ Canofeyzo 2 gün sonra da ben aynı şekilde yatışım yapılacak sancı sıfır hiç bir doğum belirtisi yok inşallah doğurunca bana Buradan yaz :) bebeklerimizin arasında bir gün olmuş oluyor hem de aynı durumda aynı şeyleri yaşamış oluyoruz ikimiz için de hayırlısı olsun 😇😇
Aselikram Canofeyzo Allah yardım etsin inşallah bebişiniz kaç kilo bende 40+5 teyim perşembe günü yatış yapılacak
Me35 _minik_anne_ sağlıkla kucağına almak nasip olsun sana da. Benimde 3 cm acikligim var cumaya kadar dogmazsa cuma sabahtan hastaneye yatış yapicam dualarınızı bekliyorum bende
Me35 _minik_anne_ ikimiz ve doğum yapicak olan arkadaşlarımız hepimize Allah'ım güç kuvvet bir avazda nasip etsin kucağımiza alalim
Me35 Canofeyzo Allah'ım güç kuvvet versin sağ salim kucahina almak nasip olsun benimde cuma gününe kadar dogmazsa bende suni sancı ile doğum yapicam nasipse