Aybuke_veli Bugün 37 haftalık olduk birden bire ishal karın ağrısı ve hafif miğde bulantısı var neden acaba başına gelen var mı kızar
Gizemmali71 Aybuke_veli hamileyken 35 de ishale yakalandım ve 3 gün hastanede yattım karnına keskin sancı giriyorsa sakin ihmal etme ki zaten hamilelikte ishal çok büyük bi problem serumla su takviyesi yapıyorlar bebeğine zarar veriyor hastaneye gitmeni oneririm
Aysenur41 Aybuke_veli aynısı bndede mevcut suan 37+5 im 2 gündür böyle. İshalden sebep bi agrı giriyo acaba sancı mı baslıyor diyorum
Eminapasali Evet bende ishal belirti diye duymustum ama söyle bisey de var doğum belirtisi 2 3 hafta önceden de gelebiliyormuş bence bekle devam ederse doktorunu ara mutlaka
Adige09 Aybuke_veli demir hapları da yapar aliyorsan aninda birak ishal yapmisti bende.Suanda da yapti 37 haftaligim afedersin çamur gibi simsiyah geliyordu biraktim 3 gundur icmiyorum
Aybuke_veli Adige09 yok sadece kansızlık ve tansiyon hapı kullanıyorum demir hapı hiç kullanmadım benim de önce sim siyahtı
Aybuke_veli Aysenur41 ishal durdu ama karın ağrım var sabaha kadar yatamadım bişey olur diye dün gittim daha kontrole herşey yolunda doğum filan gözükmüyor kanala yeni girmeye başlamış bebek dedi hatta
Aybuke_veli Adige09 valla canım o kadar çok hap kullanıyorum ki artık hangisi olduğunu bilmiyorum günde 12 taneydi aldığım ilaçları bir De iğne hergün iğneyi devam ama ilaçları yavaş yavaş bırakıyorum 8 tanesini içiyorum şimdi günde 🙄🙄
Ftsctn_20 35 haftaliğim bende ishallik vardı ama ben idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik kullanmıştım onun yan etkilerindendi ,siz bı doktorunuza danışın isterseniz.