Gulsahkul 35+0 haftadayim bebegin kilosu 3150 49 cm boy dr 38+ 2 ye sezeryan gunu verdi normal dogumu beklersek 4 u gecer mecburi sezeryan dedi ayni durumu yasayan var mi
Gnt38 Gulsahkul benimde oğlum haftasına gore ilerde 33. Haftada 2600 gr 49 cm demişti istersen normali deneriz dedi doktorum 4 kiloyu geçer büyük ihtimalle dedi sende eğer bi sıkıntı olmayacaksa normal denemek istediğini söyleyebilirsin yarın kontrolüm var benim doktorumla konuşacam bi sıkıntı olmazsa kiloluda olsa normal denemek isteyecem güveniyorum doktoruma
Ecrin04 Gulsahkul seninle ayni durumu yasiyoruz. Bn de iki hafta snra sezeryan olucam bebegin kilosu haftasina gore ilerde. Doktorum da aynisini dedi normali beklersek normal zor olur diye .
Haticemre21 Gulsahkul bence de 4 ü geceblr benm 35 de 2552 kg du bebegm 36 da 2750 oldu. Bebisiniz biraz tombis olcak gibi 🤗🙏
Maviss35 Gulsahkul yav bıraksınlar bu ayakları doğuran 5 kilo da doğuruyorda banada 36da mi ne 3600 demisti boyle giderse sezeryan yaparız ddi 38+4 'te bi doğurdum 3200 küçücük bebek 😂😂 suyundan ötürü genelde fazla hesaplıyorlar canim postlara bak herkes aynı şeyi yazıyor Dogumdan sonra gor hepsi düşük kilolar yazacak
Gulsahkul 10 gun sonra tekrar kontrol var belki fikririni degsitirir dr basindan beri 2 hafta onde gidiyodu gelisimi 3 hafta once normal dogum derken bugun sezeyan gunu verince sasirdim ne yapsam
Kbrkprl Ben 32 deyim bebeğin gelişimi kilosu 34 te . Ben de aynı durumu yaşar mıyım sizce ? Doktor biraz iri bir bebek dedi ama normal doğum yapabilirsin dedi
Sem_a Ben de ayni durumdayim. İstersen sunni sanci ile erkenden 37 ve ya 38. Haftada normal dogum yaptirabiliriz cok istiyosan dedi. Ama biraz daha bekleyip 38 bitince falan sezaryene girmek daha mi mantikli olur bilemedim.
Gulsahkul Maviss35 bilmiyorum ayni dr kuzenim dogum yapti kilosu dogru cikti cuma tekrar gidince konuscam bakalim
Hiranurhilal Gulsahkul benım ıkıncı bebegım tamda 35de 3150gr dı ve 39+3de normal dogumla dunyaya geldı bence doktor farkı
142619 Gulsahkul bn dogurdum 4115 kilo 38+6 da bir hafta once 38 de 3800 norml olur demisti oylrde oldu
Hiranurhilal 142619 aaa hadı masallah gozunuz aydın zor oldumu oekı benımde 4ustu dogdu ama ıyılesmem cok zordu
142619 Hiranurhilal bni zorlayan bi tek sanciydi suyum gelmisti acilma 2 cmdi ilerlesin diye suni sanci verdilr bi tek o cok zordu
Hiranurhilal 142619 sunı sancı hatrlamal dahı ıstemıyorm banada verıldı ama benım ıyılesme suremde zordu atlattnz darısı basıma uykularm kacıyor