_aysenur İyi geceler kızlar akşam üzeri buzluğumdan çıkardığım balığı pişirip yedim şimdide canım yoğurtlu bir şey istiyo hani derler ya balık yenilen gün süt ve süt ürünleri özellikle yoğurt tüketilmemeli diye bende endişeye düştüm sizce napmalıyım??
Sumeyye_g _aysenur normal de taze balık yedikten sonra genelde canım istediğinde yoğurt süt sütlü şeyler içerdim bişey olmazdı ama şimdi tabi gebelik olduğundan asla yapmıyorum bide dolaptan çıkardınız taze değildir yemeyin çanınız çektiyse bi gün geçsin bekleyin öyle yeyin
nilly _aysenur 8 saat arayla yenebilir canım. Biz genelde 7 gibi yemek yiyoruz. Ben normalde çocuklara 23 gibi süt içirip uyutuyorum. Ama balik yedirdigim zaman meyve suyu içirip uyutuyorum. Ama gece uyandıklarında illa süt istiyolar. Gece saat 2 - 3 gibi uyandıklarında sütlerini veriyorum.
_aysenur Akurt Haklısın canım birden nefsime yenik düştüm çok canım istedi ama yemeden iyiki sormuşum teşekkür ederim
_aysenur Burc91 Tamam canım burda sormasam belki kendimi durduramazdım iyiki böyle bi platform var teşekkürler
_aysenur Sumeyye_g Haklısın canım normalde insan bu kadar düşünmüyorda bebeğimiz için her şeyi düşünüyoruz yarın falan yerim hala canım isterse teşekkür ederim
_aysenur nilly Öyle canım öyle duymuştum bende ama buzluktan çıkardığım için tazeliğini yitirmiş midir diye şüpheye düştüm o yüzden sormak istedim
Mervettas _aysenur az önce okudum balıkla süt ve süt ürünleri yenir açıklaması ama baligin bayat olmaması lazım diyor. Buradan okuyabilirsin https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MDAzMzQ2MjUyMTQ4Mjkz?igshid=5ll4ifzpyduy&story_media_id=1892748446571886729
aysenur30 _aysenur bir gıda teknikeri olarak tavsiye etmem. Taze alsaydın belki derdim ama buzluk sonrası yeme canım 🤗
_aysenur Marinedeniz Işte balık tazeyse çok sorun olmaz diye biliyorum ama buzluktan çıkan balık için güvenemedim o yüzden ikilimde kaldım bende