Mlke Sbl91nht ay inşallah ya 🙏 allahım hayırlısıyla bizede anne olmayı nasip etsin inşallah ❤🙏 yarın bir sıkıntı olmazsa parayı peşin ödemeyi planlıyorum indirim isteyeceğim bakalım inşallah yardim ederler
Sbl91nht Mlke muhakkak iste bir tanıdığıma 600 tl indirim yaptılar yapıyorlar yani allah yardımcın olsun canım dua edicem sana 🙏
Mlke Sbl91nht çok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun bu ay bana önümüzdeki ay sana nasip olur inşallah pes peşe doğururuz 😊🙏🙏
Haticee0393 Pureloveee merhaba canım şimdi yorumlarını okudum da bende yarın Hatay’dan İstanbul’a Semra hanıma gideceğim ilk muayenede para istemiyor mu bir de sen ne zaman yaptırmıştın tüp bebeği memnun kaldın Mı ?
Pureloveee Haticee0393 hemde nasıl memnun kaldım aşırı ilgililer ve bilgi tecrübe çok çok fazla herşey Semra hanımın kontrolü dahilinde doktorlar falan tamamen başarılı sonuca odaklılar içini ferah tutarak git inşallah bizim gibi hayırlı sonuç alırsın🙏🏼 Evet ilk gittiğinde almıyorlar bana tlf da 690 tl muayene ücreti var Semra hanımın daha sonra o ücret tüp bebeğin paket fiyatından düşülüyo demişlerdi ama ona rağmen gittiğimizde bana ücret ödemiyorsunuz siz misafirimizsiniz dediler muayene ücreti vermedik☺️ Ne sormak istersen yardımcı olurum
Haticee0393 Pureloveee benim de bugün randevum çok heyecanlıyım bende polikistik over var canım başka bi sorun çıkmadı 4 yıldır artık tüp bebek kararı aldık bizde 🙏🏻 İnşallah senin gibi güzel sonuçlarla dönerim
Haticee0393 Pureloveee şunu çok merak ediyorum senden yeniden rahim filmi istemiş mesela onu İstanbul’da yaptırıp tekrar mı görüştün aynı günlerde yoksa Antep’e dönüp sonra mı gittin bu arada eşimde Antepli 😁 sürekli geliyoruz
Pureloveee Haticee0393 doktor umut bey ilgilenmişti benimle dedi ki hemen git şimdi çektir sonuçla beraber tekrar gel dedi o yüzden aynı gün içinde çektirip tekrar gösterdim sonucumu zsten cok yakın oldukları için aralarındaki mesafe hemen hallettim
VeraVrea Biraz tuzlu evet 30 bini buluyor. Tabi söylenen fiyat on bin filan. İlaçlar genetik testler , kan testleri ki defalarca yaptırıyorsunuz iki günde bir. Saklama vs net 25-30bin