cansucansusu Kızlaarr selammm Doğum sonrası sütünüz gelsin ve bol olsun diye öncesinde neler yaptınız? Ve göğüs yaraları olmaması için doğum öncesi neler kullandınız ?
Srpplt cansucansusu ben de merak ediyorum bunu dünde buna benzer bi post acilmisti ama sanirim kimse cevap vermedi 🤷♀️ bekleyelim bakalim belki tecrubeli birileri yazar ☺️
Nurcan1710 cansucansusu gümüş kapaklar var hamileliğin 7. Ve 8. aylında kullanıyormuşsun göğüsleriniz Bebek emerken yara olmuyormuş bunu biliyorum ve deneyeceğim umarım işe yarar
bsra18- cansucansusu allah nasip ederse haftaya salı doğum edicem göğüs ucu için Doğumdan 3 hafta önce lansinoh sürmeye başladım süt gelmesi için de bol bol dereotu ve lohusa şerbeti içiyorum ilk doğumumda da öyle yaptım sezeryanlı olmama rağmen aynı günün akşamı bebeğimi doyuracak kadar sütüm geldi çok şükür
Emin_e Bir sey yapmadim sadece gogus ucu icin ayva çekirdeğini suya koymustum, hazırda olsun diye... bebek emdikce artiyor süt en guzel yöntem bu;)
cansucansusu bsra18- yeşillik tüketiyorum kremede başladım kullanıyorum 35+5 deyiz bakalım inşallah sorun yaşamayız
Gulbeyazk cansucansusu Ben şimdiden ayva cekirdeklerimi saklıyorum göğüs uclarim var sütüm bollassin diye de 35 den sonra tabi o zamanları görebilirsek çünkü riskimiz çok bizim neyse her duşta göğüslerine masaj yapmayı düşünüyorum ve bol bol hurma süt tabi dogumdan sonra süt içiliyor gaz yapıyor bilginiz olsun öyle şeyler şimdilik bakalim
35ilknur35 cansucansusu canım ben gümüş göğüs kapağı olsun bitkisel göğüs kremleri olsun kullandım ama göğsüm hep yara oldu çok şükür geçiyor ama önceden ne yaptıysam pek faydası olmadı. Sür arttırmak içinde pek bişey yapmadım son hafta sadece kayısı suyu içtim sancımla gittim zorunlu sezeryan oldum sütüm 4 gün sonra geldi hippin emzirme çayı ve tahin pekmez birebir onları yedim zaten sütüm oldu bunları kesinlikle tavsiye ediyorum ben etkisini aşırı gördüm bir haftadır çayımı içmiyorum gözle görülür şekilde azalma var