Afyonlu02 Selamünaleyküm kızlar 3 aylık hamileyim ilk gebeliğim ondan biraz bilgisizim özel bölge temizliğinde normalde emla uyuşturucu krem sürüp epilasyon aleti ile alıyordum bebek yok iken Yanlız şimdi krem ve epilasyon aleti bebeğe zararlı mı
Canan_olg Afyonlu02 krem kullanma sonuçta uyuşturucu bi ilaç sadece epilasyonla al ama onuda anca 1 ay alıtsın karnın çıkınca göremiceksin çünkü ben sir yaptırıyorum her ay mecburen sende dene istersen
Gizemnurnr Afyonlu02 canım karnını goremeyeceksın bir sure sonra ben jilet kullanıyorum ve rahat en azından doguma kadar esinde yardımcı olursa ne ala🤲👼
cansucansusu Afyonlu02 sir ağda en mantıklısı , ben jilet kullanıyordum gebelikte ağdaya başladım tek kullanımlık ağda açıyor her gittiğimde ve ciddi azaldı çok seyrek ince ve az tüyler şuan , emla krem uyuşturucu bir krem zararlıdır gebelikte
Afyonlu02 @Gizemnurnr şuana kadar jilet yapıyordum da o da 3 günden sonra çıkıyo göbek çıkmaya başlıyor epilasyon ile alayım ki azalsın dedşm de sonradan nasıl yapcam hiç bilmiyorum kuaföre de gidemem çekinirim
Afyonlu02 @cansucansusu ağda canım acırda kasılır mıyım acaba korkutuyo beni sırf özel bölge temizliği için sezeryan düşünmeye başlıyorum resmen
Medineygn Afyonlu02 neden temizlik için sezeryan düşünüyosun ki sezeryandada sunta falan takiolar yine görülecek
cansucansusu Afyonlu02 ben 3 aylıkken başladım ağdaya ilkde acıdı ama sonrasında rahattım kasılmadım hiç
Boncuk16 Canım ben 38 haftalık gebeyim,her ağdamda emla krem kullandım hiç bir yan etkisini görmedim ama şunu da söylemeliyim ki herkesin cildi aynı değil ben doktoruma sordum sıkıntı yok dedi sende bir sor ona göre kullanırsın en mantıklısı
Deletedmom124 Afyonlu02 faydası oluyor mu? Acı hisseduyor musunuz? Bende alayım bacaklarım için fiyatı ne kadar
Deletedmom124 Afyonlu02 etkisi nasıl peki ağda ile alınca hiç acimiuor mu? Bu kremi sürünce korkumdan kas biyik dahi aldiramiuorum kuaföre yıllardır kendim alıyorum
Afyonlu02 @Deletedmom124 sıfır acı 😍😍 krem sürüp streçle üzeri kapatılıyor 1 saat bekledikten sonra uyuştıpunu hissediyorsun sonra peçete ile silip alıyorsun canım