Sumeyye_g Cz34 bilmeden niyete çarptınız hatırlamıyorsunuzdur belkide donu u aç ağrı varmı yada kalçanız da çatlama oluşumu ki benim hep çatladım orda bile var belki o yüzden de olabilir mi açsa diye düşünüyorum
Cz34 minikmelegim_ Hiç hatırlamıyorumki çarptığımı bir yere geçmezse bi doktoruma sorucam bugün ilk kez gördüm
minikmelegim_ Cz34 dokununca ağrımiyor mu? Bir yere carpilsa dokununca ağrir ama bilemiyorum ins onemli bir sey degildie
3ballianne Cz34 Catliıyorsundur cizgi cizgiyse. Ben son ayimda kollarimda bile catlak olmuştu nasil şiştiysem 🙈
Cz34 Sumeyye_g hiç ağrı yok elledim bastırdım ama çatlama hiç olmadı henüz bende ama böyle çatlaklığada benzemiyorki çatlar çizgi yırtık gibi olmuyormuyormu bu morluk böyle vurmuş gibi 😔 ciddi birşey varmı acaba ağrı sızı hiç yok ama
Sumeyye_g Cz34 çatlak vardır sonrasında morluk oluşmuştur dedim de çatlak tabi kırmızı çizgi gibi olur bebekte hareketlerde bi sıkıntı yoksa dert etmeyin bişey olmamıştır
Mla Cz34 canım benimde birkaç çatlak oldu kalçamda mor mor şuan kiminin böyle mor olabiliyor flaş tutup bakarsan çatlak olup olmadığı daha belli olur
Mla Cz34 çatlak canım onlar telaşa mahal yok 😬 kremi artık boca ediyorum resmen nerdeyse uykudan uyanıp yine süreceğim 😂
Mustomer Cz34 evet çatlamaya başlıyor önlemini al ben bio oil kullanıyorm tam bu aşamada oluşmadan geçiyor 😂😂
Cz34 Mustomer Alıcam mutlaka çok çok küçük şü an büyümeden halledicem gerçekten işe yarıyormu hemen 🙂