mrvmrv123 Tup bebekle hamile kalanlar tetanoz asinizi yaptirdiniz mi bi sikinti oldu mu ? Dr.yaptirabilirsinde yaptirmayabilirsinde dedi korkuyorum ne yapicam 😞
damlanne damlanne canm arkadşmla aynı doktorda yaptırdık tüp bebek onun şuan 1 ayı var oda yaptırmadı bi sıkıntı yok inşallah olmaz doktorumuz ne derse onu dinlicez bakalım🤲😇
emremelike_757 bana sağlık ocagındaki hemşire tüp bebek olanlar da sıkıntı oluyo bebekte önermiyoruz dedi doktor yaptırın derse yapıyoruz dedi bende çok kararsızın ya hem yaptırmak istiyorum hemde bebegimi riske atmak istemiyorum 😒
Dns Kaçıncı hafta vuruluyor arkadaşlar ? Vurdurmazsak ne olabilir ki? İlk defa duydum tüp bebeğe zararı mı oluyormuş?
Derin_Demir mrvmrv123 ben yaptırdım canım. Onun tüp olup olmamasıyla alakası yok. Allah korusun düşük riskin varsa doktor önermiyor.Ama her şey güzelse vurduruyor. Hatta 2. Dozu pazartesi vurundum. Korkulacak bir şey yok
gtitiz23 mrvmrv123 bende tüp Bebek ile hamile kaldım iki doz aşımı yptim sıkıntı çıkmadı yaptırabilirsin
mrvmrv123 Yaptirdim sabahtan kizlar suan biraz kolumda agri var o kadar hic bi sikinti yasamam insaallah