Mevaaaa5555 Kızlar bebeğim olması için çatlatma iğnesi kullandım bugün 12. Günü . Kan tahlili verdim sonuç 37,97 çıktı . Şimdi ben hamile miyim delireceğim ne yapacağımı şaşırdım cvp verin lütfen
Ebaki Mevaaaa5555 evet canım iki gün sonra tekrarla testini hayırlı olsun gözün aydın olsun inşallah 🤲🤲
Oykutoskuzey Mevaaaa5555 evet cnm hamilesin iki gün sonra kan testini tekrarla ikiye katlicaktir. Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırlı uğurlu olsun.. 🙏
Mevaaaa5555 Oykutoskuzey canım iğnenin etkisi geçmiştir demi ay allahım çok değişik duygular içindeyim 🥰🥰
Oykutoskuzey Mevaaaa5555 geçmiştir tabiki kuzumm 🥰 çok sevindim adına bebisinle huzurlu uzun sagliklar dilerim. Annelik çok güzel bir duygu Allahım yaşatsın sanada 🙏🤗
Ezgi1990 Mevaaaa5555 ben 12. Gün yaptıgım da 3 çıkmıştı canım iğnenin etkisiydi o da. Senin ki 37 çıkmış gebelik var Allah’ın izniyle 🤲🏻🤲🏻 Hayırlı olsun 💕
Alpzumra Mevaaaa5555 canım hadi inşallah ben öğrendiğimdd 38 di 12 13 günlük demişti doktor 2 gün sonra tekrar ver 2 katına cıkması lazım inşallah çıkar ama hamilesin