Merve7 Kızlar iyi akşamlar Karnımda devamlı bir hareket var aynı şekilde. Hıçkırık gibi ama bazen uzun sürüyor sizdede oluyor mu acaba? Tık tık devamlı atıyor.
Pembepanterr Merve7 kaç haftalık bendede oluyor 30 haftalık pıt pıt aynı aralıklarda sürüyor çözemedim ne olduğunu araştırdım hıckırık 36 haftadan sonra oluyor falan yazıyordu ama ne kadar doğru bilemiyorum
Deniz_1987 Merve7 35 haftalığım bu ara pıt pıtlar arttı🥰 sanırım hıçkırık bende bilmiorum ama endişe de etmio deyilim doktoruma sorucam
Sahinftma Sengul00 benimde ilk haftalarımda karnımda bişeyler atıyordu tık tık öyle dediler daha sonra ikizlerim in erkek olduğunu öğrendim belkide alakası yok ama bende tuttu 😃
TansuDD 33.haftada bnde aynı şeyi hissdyrm uzun da sürüyor merak ettm ne olabilir acaba sebebi endişelenmiştim🤔
Merve7 TansuDD şimdiye kadar çok uzun sürmüyordu o yüzden telaşlanmamıştım ama hıçkırık ne kadar sürer bilemiyorum. Ama genelde oluyormuş bu durum biraz rahatladım açıkçası
Gktrkzbn2020 Bebek hıçkırıyor. Benim bebeğiminde 10 15 dk boyunca öyle hıçkırdığını biliyorum. Hatta dışardan da pit pıt attığını eşim görüyordu😃