MmucizeBekliyorum Erken doğum yaptım 25 haftalık,her gün süt sağıyorum ,ancak 2 gündür sütüm azaldı.sanırım aşırı. Ağlamaktan ve mutsuzluktan böyle oldu ama bebeğimin süte ihtiyacı var.sütümü nasıl arttırabilirim?yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar
Burcu16 MmucizeBekliyorum doktorunuz damla önermedimi kaynar için su için bol bol eti Burçak da ilk hamileligmde yerdim yeşil mercimekli pilav ama stres baş düşman sütü gerçekten kesiyor bende 1 buçuk yıl önce 35 haftalık doğurdum kızım tutmadı küvezden sonra ama pompayla iyi geliyordu günde 2 buçuk 3 süt poşeti dolduruyordm eşimle sıkıntı ablamın hastalığı gelen giden stresi derken bitti 2. Ayda
Gunes_ MmucizeBekliyorum canim kuru beyaz dut kuruyemiscilerden al soyle bi yika onu ye sut yaptigini biliyorum😞
Abi_olduk MmucizeBekliyorum beynimde üzüntüden 2. Gün sütüm kesilmişti. 😢 halen. İçimde yaradır oğlum hiç ememedi. Daha sonralardan öğrendiğim bi tarif sütümü çok arttırmıştı 1 lt suya 3 tane hurma 1 caybardağı kuru üzüm 3 kayısı bunları pişirip blendrda çekiyorsun. Sonra süzmeden olduğu gibi biraz ılınınca içiyorsun hepsini ben bunu hergün yapmıştım ve sütüm çok artmıştı ama oğlum biberona alışmıştı 😪😪😪
Tontiasya MmucizeBekliyorum Canım bende erken doğum yaptım bebeğim 34 gündür küvezde ,bol bol su iç,ben kıvırcık salatası ve bulgur pilavı da yiyorum her gün sütümü artırıyo gibime geldi ..Ne kadar üzülme desem de biliyorum üzülüceksin ama en azından çok dua et üzülmemeye çalış .Allah yardımcımız olsun
ozlemoz13 MmucizeBekliyorum en çok arttıran su diye biliyorum içebildiğiniz kadar için. Onun dışında şu e bebekte falan satılan süt arttırıcı içicekler var bir deneyin istiyorsanız beslenmenize ek olarak. Bebeğinizin çabucak toparlaması dileğiyle 🙏