Tgcycl Gzmsydr ayyy resmen ben. Ben de snein gibi bir buçuk yıl düşünmedim sonra düşündük meğer hemen olmiyomus 9 aydır deniyoruz hala olmadı
Esraabulut Marayy aminn canımmmm🤲🏻 Rabbim kimseyi bunla sınamasın baskalarının evlatlarına bakıtıp iç çektirmesin inşallah❤️ Sana ve bana en kısa zamanla hayırlı bir evlat nasip etsin seni çok görüyoeum burda inş birgün hamileyim diye post açarsın🙏🏻
UraSsmom Esraabulut Rabbim hayırla sağlıkla sana da nasip etsin inşallah 🤲🏻 Hepimiz farklı şekillerde sınanıyoruz nefsimiz sabrımız deneniyor çoğu kez bu da senin sınavın demekki canım umarım en hayırlı zamanda bebişin kucağında olur 🤲🏻💙
Esraabulut UraSsmom amiiin kuzumm aynen öyle imtihan dünyası kimine bebek kimine eş kimine borç herkesin bir imtihanı işte bizimkide buymus 🙏🏻
Tgbanne Esraabulut canım instagramda birgebenin günlüğü ebru ceylan var , onunla konus , ovulasyon testi al , yumurtlamayı takip et , paylaşılanları oku , 1000 küsur kişi hamile kaldı , darısı bize artık 🙏🏻
Esraabulut Tgbanne aldım canım 3-4 aydır hem doktor kontrolünde hem o testlerle takip yapıyorum ama nasip olmadı daha 😌
Esraabulut Asaltntyr eşimi götürdüm spermleri çok iyi çıktı. Bende pko var yumurtlamam zor oluyor ilaçlarla büyütüyoruz😞
Asaltntyr Esraabulut yaşınız daha gençmiş hiç kendinizi strese sokmayın Allah en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah hep böyle dua edin
Hayalhazal Tbnrcelik tabikide ederim rabbim isteyen dileyen herkese bu duyguyu yaşatsın rabbim en kısa surede nasıp etsin ❤️
Rozmari Esraabulut Aynen katılıyorum size kolay hamile kalıyorlar kolay doğumları da oluyor ama çocuklarını anlatırken sanki ayak bağı onlar İçin öyle bir anlatıyorlar ki biz de bir yere gitsek çocuk yokken gezin bir sinemaya gitsek en son ne zaman gittim hatırlamıyorum çocukla hiçbir şey yapılmıyor halbuki imkanları da var bırakıp çocuğu ama istemiyorlar etraftan sürekli yaş ve kaç yıılık evli olduğun sorulur bir de benim durumumu biliyor çoğu daha önce hamile kalabildim fakat hiçbiri devam etmedi ilk gebeliğim devam etse zaten şu an üç yaşında olacaktı biz istemediğimizden mi çocuk yapmıyoruz olmuyor ya da olunca da devam etmiyor bir de en son görümcem eşime mesaj atmış sekiz aylık bebeği var anne yanı beşiğini size saklayayım mı yoksa biri var ona mı verelim çok sinir oldum eşim de bizim belli değil öyle bir şey olup olmayacağı sen ver sevap olur dedi bu sefer de diyor ki zaten vereceğim kişinin de durumu iyi ben kıyamıyorum beşiği vermeye kime veriyorsan ver bize ne soruyorsun yok işte zıbınları saklıyormuş bilmem ne saygısızlık ya da ağzımızı arıyor
Rozmari Esraabulut inş en kısa hayırlı zamanda güzel haberler alırız bizim gibi çok kişi var etrafımızdan destek göremesek de burada destek oluruz birbirimize
BusraDevlet83 Esraabulut Herşeyin bir zamanı var. Sırasını bekliyordur belki de kimbilir.. Can-ı gönülden diliyorum.. Rabbim gönlünüzdekini kabul etsin. 🤲
RuzgarsMommy İnşallah en kısa zamanda hamile kalırsın ama henüz cok gençsin ve burda olarak kendi kendine eziyet ediyorsun bence :/ Bu düşünceden uzaklaşıp herşeyi akışına bırakmalısın zamani ne zamansa o zaman olur hayırlısı ise..
Esraabulut RuzgarsMommy inan kaç kere silip yükledim burda benm gibi olanları gördükçe daha moral buluyorum🙏🏻
Afyonlu02 @Esraabulut yaşın çok gençmiş daha stres yapma olur inşallah ben 2 yıl evliyim korunma olmadığı halde 3 düşük 1 kürtaj oldu şimdi nasip etti rabbim çok vardır bir bildiği rabbimin dua et bol bol
Mekamu Herşeyin bir zamanı olduğunu düşünüyorum. Şuanda senin için hayırlısı olan nedir bir tek Allah bilir. O yüzden bazen hele ki böyle durumlarda sadece Allaha bırakmak gerekir. Yaşın daha o kadar küçük ki. Hayatını yaşa, odak noktan bu olmasın. Bunlar benim düşüncelerim. Allah hakkında hayırlısını versin..
Afyonlu02 @Esraabulut bende pkoluydum tedavi ile geçti sonra canı gönülden Meryem suresi ne başladım 2 yıl sonra oldu bin şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah