Kaderdrsun12 Mrb kızlar kalbimin atışını dışardan görüyorum midemde atıyor sanki bluzum bile titriyor böyle olan varmı kardiyolojiye gittim bu atışı söyledim normal dedi başına gelen varmı
Snmdnz Kaderdrsun12 ayni sikinti bendede var sanki yerinden cikacak gibi atiyor arada tansiyin dusuyor benim ondan kaynakli sanirim
kalbenbebek Benim sürekli öyle. Tansiyonum yüksek seyrediyor benim. Bu sebepten 8 haftalıkken hastanede yattım. Kardiyoloji ve nefroloji kontrolleri yaptı. Birşey çıkmadı şükür. Tansiyon için ilaç basladik. Takip ediyorum. Benim saç telim bile titriyor.
little_mom_141 Benim ara ara oluyor canım. Kalbin ikinize birden yetmeye çalışıyor nabzı yükselmesi normal. Derin nefes al sakinleştir vücudunu ben öyle yapıyordum.
Kaderdrsun12 Ponciginannesi_ hamile kaldığımda vücudumuz farklı yerlerinde hissetmeye başladım kalp atışını bnde ayaklarımda sırtımda doktorum kan demir falan baktı bugün gösterdim depoların düşmüş dedi kan ilacını değiştirdi bakalım kullanınca gececekmi sende doktorunla bir görüş istersen