Ponciginannesi_ Kızlar çevremdekiler fazla yemek yemediğimi sağlıklı beslenmediğimi söylüyor. 20 haftalık hamileyim. Hamile olduğumu 57 kiloyken öğrendim şu an 63 kiloyum. Normal mi değil mi aklım karıştı ya.
Islim123 Ponciginannesi_ Ah şu cahil bilmiş insanlar ne alakası var ya ne alakası var o kadar kızıyorum ki ben 88 ile hamile kaldim ilk 16 haftada 85 e indim 28 haftamdayım aynı kilodayım eee o zaman benim bebeğim sağlıksız. Hayır 3frndim gayet sağlıklı dedi doktorum içinizi ferah tutun kulağınızı tıkayın Gulun gecin
Pembepanterr Ponciginannesi_ kuzum takma ya onları herkes doktor kesilmiş ben ilk 25 hafta sadece 3 kilo almıştım doktorum da hiç bana kilon az sağlıksız demedi önemli olan bebeğinin gelişimi senin kilo almanla alakası yok
Melikekrkc Ponciginannesi_ canım bende 21+4. Haftadayım 60 la hamile kaldim şuan 66 yım bu ay pasta börek falan kaçırdığım için 1 2 kilo fazladan geldi. Ama artık kendime diyet listesi yaptım hem hazımsızlık yaşamıyorum hemde faydasız şeyleri çıkardım. Conflex aldım mısır gevreğı tahıllı bebek için çok faydalıymış sütle onu ara öğünde yiyorum tatlı canım isterse de nesquik aldım yine gevrek olandan ondan yiyorum kesiyor. Yine ara öğünlerde meyveli yoğurt falan rahat ediyorum tavsiye ederim
Ponciginannesi_ Islim123 canım istemiyorsa ne yapabilirim bende bunu anlamıyorum. Yok ceviz ye yok badem ye. Hepsinden var çok şükür. Ama yiyesim gelmedikten sonra ne yapayım yani. Zaten bulantıdan çok çektim daha yeni yeni azalmaya başladı. Keyfime mi geliyordu yemek yemek 😒
Ponciginannesi_ Pembepanterr bi kaç gündür patlayana kadar yiyorum resmen 😂 şimdide şişkinliğim oluyor ne anladım bu işten 😂
Melikekrkc Ponciginannesi_ rica ederim canım hazımsızlık yaşıyorsan sade maden suyunun çok faydası var hem bebeğin ve senin gazını da alır