Sevcann_88 Dilek34 süt parası her anneye veriliyor eğer sgklı iseniz sizin adınıza Doğum parası ile beraber yatıyor yoksa sadece süt parasını alıyorsunuz
ozlemkaramann Dilek34 herkes alabiliyor. 37 haftaligiz 2 kez aldık sağlık ocakların da ebeler kaydı oluşturuyor telefona mesaj geliyor gidip alıyorsunuz genelde ay sonuna doğru yatıyor ücret 20 TL. Bir market listesi veriyorlar oralardan alınabiliyor
Yagmuroyku Nurr Doğum parasını sadece çalışan anneler alıyor kızlar ama süt parasını tüm anneler alıyor
Melisbol Sevcann_88 herhangi biyere basvurmak gerekiomu yoksa direk sistemden dusuyormu.? Bide Takibini nerden nasl yapiyoruz edevletten flan gorebiliomym yatp yatmadgni
hunilimom Dilek34 180 tl eşinizin adına yatıyor emzirme ödeneği diye geçiyor eisniz ptt den alıyor biz öyle aldık ilk çocuk olduğu için 300 tl de doğum parası aldım
ozlemkaramann hunilimom sizin aldığınız başka ücret olabilir mi acaba. Ptt ye yatmıyor aylık olarak süt kartına yatıyor. Siz çalışıyor musunuz
kbrakuru hunilimom canım nereye başvurmamız lazım nasıl alınıyor bilgilendirirmisin aceba bide bebek doğunca ne zaman alınır
Aysenur41 ozlemkaramann sizin bahsettiğiniz süt kartı her ilde yok o uygulama ben kocaelideyim burda var. Emzirme ödeneği ayrı 180 tl imiş 2020 de 200 tl ye cıkmıs dye duydum
Melekyigiter ozlemkaramann canim o saglik ocaginjn verdigi bir hizmet sut odenegi de yatiyormus sanirm ayriyeten
Sancarefe ozlemkaramann canım süt kart nasıl bir şey nereye başvuruyoruz ve hangi şartları taşınamayız gerekiyor süt kart çıkartmamız için
Nurr Yagmuroyku süt parası 2018de 159 TL almıştım dogum parası ilk çocuga 300 ikinciye 400 üçüncüye 600 veriyorlar
Dilek34 Yagmuroyku dogum parasini sadece calisan bayanlar almiyorlar ben 2017de aldim 2.cocuga 400 ev hanimiyim bu 3. Cocuk 600 olacak sut parasi 180tllik olan sanirim onu alip alamiycami bilmiyorum