Betul Kaansinem can benim arkadaşım hamile iken günlük bir şişe bitiriyordu şimdi kizida çok seviyor ve içiyor 🙂 bende içiyorm
Lamelif Kaansinem içinde ne olduğu belli olmayan hiç bir şeyi bebeğine yedirme canım. Benimde canım çok çekiyor ama içmem hatta bugün burgerkingde eşim menü aldı o yerken ben çok canım çekti ama yemedi iskender yedim 😆
Birnehirbirdeniz Kaansinem valla ben içiyorum hiç bi sknti da yok bebeğim de kendimde de bi bardak iç bsey olmaz aklında olcagina midende olsun 😀
Kaansinem Didemalkanendik ya hani asit var zararlı olduğu için içmek istemiyorum ama artık bi tarafım catlayacak zaten hamilelik hararet yapiyo reklamda da özene bezene gösterince canim çok cekiyo ne yapacağımı bilemiyorum 😐
Kaansinem TugbaLafci zararlı evet canim ama hani ne biliyim bi yudumda alsam yeter 😊 geçen eşim aldı içmek istemedim bi yudumu alırken vicdan azabı çektim acaba bebegime zarar mı verdim diye 🤣🤣
Birnehirbirdeniz Kaansinem allah istemedikce hiç bsey olmaz ben kızimda hiç icmedm ikinciye hamileyim smdi dogurdum dogurcam içiyorum valla bi sknti yok şükür
Kaansinem Birnehirbirdeniz çok haklısın canim çok zararlı ama insanlık hali cani cekiyo 3.4 gündür aklımda ya delircek gibi oluyom valla
Birnehirbirdeniz Kaansinem bi çay bardağı iç bsey olmaz ben bugun içtim dün içtim yemekle birlikte içtiğim iz sorada bile asit var midemiz rahatlasn diye iciyoruz
Ozlemm Kaansinem kola normalde bile zararli.. ama miktar onemli..siz ayda yilda birbardak iciyorsaniz bi zarari olmaz Allahin izniyle
Kaansinem Ozlemm valla hamile kaldigimdan beri hiç içmedim ondan önce de çok nadir yani sürekli içen biri degildim aslında 😊
fgmkus Kaansinem bir iki yudum aldıktan sonra içme Hissin gidecek bence , benim arkadaş çok içti şükür bebeği sorunsuz doğdu 😇