Anne18 Nuriay ben kullandım pkoyu yok ettı bende harıka bır tohum 👍👍👍 hiç bir zararı yoktur zaten kadın hastalıkları için bir bitkidir bu
Sedley Nuriay ben hap olarak 3 ay kullandım. Adetim düzensizdi onu düzeltti çok şükür belkide onun sayesinde hamile kalmışımdır 😊
TunarinAnnesi Nuriay bende yarından başlayip içmek istiyorum ama daha etkili olmasi için Aslan pençesi hayıt otu 1 kaşik kariştir demle günde 2 kere iç
Nuriay Anne18 ne guzel ben hayit tohumuyla alakali çok şey okudum ama bir kiz tsh yukseltdigini soylemişti bende biraz korkuyorum
Beety26 Anne18 ben 1 yildir her ay 10 gun kullaniyorum henuz hamike kalmadim.. :( icmedigim ot falan kalmadi bir tek maydonoz sut buhari kaldi birde ari sutu bal polem. Kalan her seyy her seyyy herrr sey yaptim
Beety26 TunarinAnnesi men hayit otununh 10 aydir icirem her ay 15 gun 3 aydirsa aslan pencesi icirem. masAllah butun horminlarim tam..normal
150_gelartik Nuriay canım aksine benim tsh dusmus. 3 ay önce 3. 5 olan 1 ay önce 2.5 ti. Hayıt tohumu icmistim
Esraabulut Evet kesinlikle yükseltiyor doktorum bile dedi içme diye aylarca 3.30 olan tshım 6 olmuştu😌
150_gelartik Nuriay canım zaten az çalışıyor tiroid. Hayitin da telifi yükselttiğini farz etsek bile sana zarar yerine fayda sağlayacak mantiken
Esraabulut Nuriay 15 gün kadar doktorum bile dedi biyeri yaparken biyeri bozma diye ozman biz reçetelere hayıt yazardık dedi
Nuriay 150_gelartik bak boyle soyleyeyim benim tsh 3.31 ancaq bu 1.2 yda 2.3 filan duşmeli doktorum boyle soyledi şimdi ben hayit kullanirsam yukselmez yani dogrumu anladim?
150_gelartik Nuriay zaten tiroidler az çalışıyor senin yükselmesi hiç mantıklı gelmedi dengelemesi gerekir eğer hayıtın tirodi yükselttiği düşünülürse ama ben sanmıyorum benim tiroid asla 2.5 olmazdı