Semraay Sat a göre 14+4 olmam gerekirken kontrolümde 13+0 çıktım doktorum bi sorun olmadığını söyledi ama diğer ultrasonlarımda 4 gün geriden gelirken şu an farkın 10 güne çıkması beni telaşlandırdı anne olarak özellikle yapmam gereken bişey var mı
aygunumm Semraay canim 2 haftaya kadar bebeyin onden gitmesi yada geriden gelmesi normal😊 ilerki haftalarinda duzene giricek merak etme telaslandirma kendini
Aslannn Semraay siz beslenmenize dikkat edin bide hep sol tarafınıza yatmaya çalışın bebeğe kan akışı güzel gitsin...ileriki haftalarda bebeğiniz o arayı kapatır bence
Simge_92 Semraay benimde başlarda öyleydi canım hep küçük gidiyordu 1 hafta 10 gün kadar. Şimdi 35 haftalık oldum 12 gün önden gidiyor. Hiç sıkma canını 🥰
aysenur30 Protein ağırlıklı beslen canım süt ve süt ürünleri yumurta et filan tüket. Birde çiğ kuruyemiş çok faydası oluyor. Birde nesguikli süt duydum burda oda besliyormuş🤗
Elifkumsalinannesi Benimde kafa yapisi vücut yapisina göre 2 hafta buyük dedi. Normal dedi özeldeki doktor. Devletteki korkuttu bni. Aranizda bu durumu yâşayan varmi
Elifkumsalinannesi Teşekkür ederim. Çok takiyordum kafama. Devletteki doktor sonradan gelişen bir sakatlik olabilr dedi çok korluttu bizi Simge_92