Ranahes Anesmasal 13. Haftada gidicem bende kontrole acaba benımkıde belli olurmı ya cok merak edıyorum 😁
Anesmasal Ranahes artık o kadar araştırdık ki bebek çok ters durmazsa ben bile anlarım 😂ama en net 16. Haftaymış
Anesmasal Sabriye_71 belirtilerimiz aynı Allah gönlüne göre versin benim de gönlüm erkekten yanaydı nasip 😍
Tugba6761 Sabriye_71 Sabriye_71 inşallah canım oğlum da da ekşi yeşil soslu zeytin yedim bunda da yiyorum herşey aynı aslında erkek gibi ultrason fotoğrafları da aynı hatta o derece tek fark bunda çabuk karnım çıktı az sezeryan göbeğim vardı zaten bide şimdi gör sanki 5 aylık 😂
Sabriye_71 Tugba6761 bende eksi olarak mandalina yiyorum sadece yeşillik onuda damatesle beraber ama yemeklerde yiyesim yok kendimi zorlarsam yiyorum canım istemiyor başım cok agrıo bi geçio sonra geri başlıyo
Eylemmmmm 2baby kesinlikle öyle çok şükür Rabbime bize nasip etti isteyen herkese nasip etsin inşallah cuma günü yavrumu kucağıma alıcam inşallah doğum da dua edicem isteyen herkes için ❣️
Sabriye_71 Eylemmmmm Eger aklına gelirsem rabbim gönlümüzdeki nasip etsin hayırlıca dua edersen cok iyi olur şimdiden Allah razı olsun 🙏
Tugba6761 Sabriye_71 sıvı almayaalış canım susuz kalırsan da baş ağrısı yapar sen kaç haftalıksın şu an
Yeniannee1 Sabriye_71 ah bende aynıydım kız çocuk o kadar çok istiyordum ki hergun dua ediyordum dün doktora gittim erkek olduğunu söyledi ama içimde sanki hala kız umudu var ister istemez üzüldüm rabbimin gücüne gitmesin ama hep kıza hazırlamıştım kendimi 😢
Sabriye_71 Rabbim hayırlı olanı nasip etmiş canım ister istemez insan üzülüyo benim 2 oğlum var hayırlısı neyse onu nasip etsn ama gönül kızdan yana senin 2. Erkek evladınmı
Sabriye_71 Eylemmmmm Allah razı olsun canım benim doğum yapanların duaları kabul olur ben ettigim bütün dualar şükür kabul oldu inş gönlümüze göre verir rabbim 🙏🤲💕
Ayse3244 @Kubra bende erkek beklıyorum 27+6 aynı gıdıyoruz toplamda kaç kilo aldın bugüne kadar ilk gebelik mi ?