Mondlicht 01adaa benimde çok çok düşüktü serumla almıştım kan ilacını toplamda 2 ünite sorabilirsiniz doktorunuza
Talentedmom 01adaa Hamilelikte kan zaten hep düşer Bebek senden beslendiği ve hormonlar değiştiği için doktorun sana kan ilacı vermesi lazım
Hamileanneler_25 01adaa benimde düşüktü 9 civarı çıkıyordu 2 kere serumla takviye verildi eczaneden kendimiz aldık acilde taktrdm .ve kan ilacını kullandım hep şu an 11. Zaten sınır 11-14 olması gerekiyor
Canan09 Doktorun ilaç yazmadımı ? Bende de kan düsük ilaç kullanıyorum günde 1 kullandım yükselmeyınce 2 ye cıkardı doktorum. Eger gene yükselmezse iğneye baslıcaz dedi
01adaa Canan09 bnada saglk ocagndaki doktr ikiye ckar dedi cnm doktrma sormdn ckarmayim ikiye dedm insllh hepmz saglkla bebklrmizi kucamza alrz😘
Ftsatsvr Benim anemim var devamlı düşüyor serum yiyorum demir depolarım yükselmiş ama kana dönüşmüyor 8 aşasına düşerse kan vericez dedi doktor 😞
01adaa verdi kan ilaci cnm saglk ocagndaki doktr gunde bir defa degl ikiye cikr dedi bnde haftaya cuma doktr kontrlm var sormdm icmk ismyrm