Violetta Eşimle allah nasip ederse bebek sahibi olmaya karar verdik. Ayın 6sında reglim bitti ve hapa tekrar başlamadım. Ama dün tekrar reglim başladı. Bu durum normal mi ? Ve yumurtlama dönemini şuan olan regliden sonra mı hesaplamaya başlıcam? Teşekkürler şimdiden 😘🥰
Nuriay Violetta canim dogum kontrol haplari malesef hormonlarla oynuyor o yuzden 2 defa adet olmuşsun yerine oturacaktir korkmana gerek yok
Rabia26 Violettaevt bende de oyle olmustu ne zmn birakirsan birak 1 hafta icinde adet oluyorsun ve ona gore adet duzenini takip edeceksin bizde cocuk dusundugumuz icin birakmistim suan cok sukur 4 aylik hamileyim allah tum istryenlere nasip etsin
Violetta Rabia26 Ne kadar zamanda hamile kalabildin? Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah 😊
Meysa24 Rabia26 Bende 2 ay sonra hamil Violetta Bende 2 ay sonra hamile kaldım. Şimdi 3,5 aylık hamileyim. İlla hap korumaya devam ediyormuş. Hiç korkmayın düzeninize devam edin. Allah nasip etsin inşallah bebek sahibi olmak isteyen herkese 🙏🏻