MeryemEnes1 Selamun Aleykum kızlar bir sorum olacak ilk çocugu olupda ikinci çocuk için naptınız tedaviye gitdinizmi yani demek istediyim şu ikinci cocuk için tup bebekmi gereki yoksa başka yontemledemi hamile kaldınız ve ücret çokmu çıkıyor tüp bebek için?
Mahbuss MeryemEnes1 1 sene denemenizi öneriyor doktorlar eğer 1 sene içinde gebelik olusmazsa doktor bir kaç tedavi uyguluyor. İlk olarak yumurta geliştirici ve çatlatma iğnesi bu tedaviyi 6 ay yapanda var 3 ayda eğer bu tedaviylede gebelik olusmqzsa aşılamaya geçiliyor ondada olmazsa tüp bebek ama ücret olarak bilmiyorum canım
AyaYlmazYldrm MeryemEnes1 kafandan cocuk olcakmiyi bir cikar afedersin cok afedersin zevk icin yap mesel benim yogun iltahabim var o benim bebegim olmasini engelliyor akinti yani ilk bebegimde tedavi oldum cocugum o ay oldu bu bebegimdede korunmayu biraktik ama yine olmadi yine iltahap icin hap ve fitil kullandim o ayhamile kaldim send e istersen bir gorun belki sendede vardir
Aslannn MeryemEnes1 çevremde var benim..kadının iki çocuğu var 8yil aradan sonra üçüncüsünü istediler 4yil boyunca olmadı iki kere aşılama yaptırdılar tutmadı üzerine tüp bebek yaptılar ilk denemede tuttu hamile kaldı kucağına bile aldi
MeryemEnes1 Mahbuss bunu bılmıyordum tesekkurler İnşallah çok bukuk sorun çıkmaz 1 yıldır denıyoruz zaten olmuyor
Kayarozlem8023 Eğer bir sorun olduğundan şüpheleniyorsanız bir kadın doğum doktoruna görünün gereken tedaviyi söyleyecektir
MeryemEnes1 AyaYlmazYldrm tavsiyen için tesekkurler ılk cocugum evlendıyım ayda daha hamıle kaldım 6 yıldır korundum ama bır yıldır denıyoruz olmuyor
Yakamoz__gul MeryemEnes1 insanın bir yılı bir yılını tutmaz sağlık bu. Bir cocugu olupta ikinci çocuğu olmayan çok insan tanıdım. Erkek faktörü de çok değişken birşey. Bir sıkıntı olabilir yani ki umarım yoktur birşeye gerek kalmaz. Ben Eskişehir acıbadem de tüp bebek yaptirdim 2019 hastane ücreti 8750 gibi bir şeydi. İlaçlar kullanma miktarına göre 3-5 bini bulabiliyor. Bizim 20 bini buldu. Eşim tese oldu. Embriyolar döndürüldü sonra cozduruldu. Masraf arttı tabi. Ama bunlar olmasa hastane ve ilaç parası 13 bin rahat yeterdi
Yakamoz__gul MeryemEnes1 herkesteki probleme göre degisiyor işte. Bizde 13 bin hesapladik 20 tuttu. Eşimin ameliyatı 4750 liraydı tek başına