papatyalarr5 Özel hastanede yarın ayrıntılı usg gireceğim sizce erken mi? Yanılma payı olabilir mi doktorun ?bebeğin haftasından dolayı biraz aklım karıştı 🤔
Zemine11 papatyalarr5 canım 18 haftalıkken gitmiştim ve bana bu aylarda gelişimi tamamlamadığı için 20 21 haftalıkken bir daha gel ücretsiz muayene edeyim seni yanılma pay ım olmasın demişti sağolsun iki kez gittim ama her dr aynısını yapar mı bilemem
aysenur30 papatyalarr5 erken bence bende 22 de girdim hatta 22+4 de filan doktor tam zamanı be erken ne geç demişti. Birde burda post ta okumuştum 20 haftalıkta girmiş birisi yüzünün tam net foto alamadı diyordu. Biz kaşlarına kadar gördük 🤗🤷♀️
papatyalarr5 Skaymak bizzat sordum ayarlarmısınız günü yanlışlık olmasın diye ama farklı hast yaptırıyorum 🤷🏻♀️
Kardelenyigit Bende 20+1de girmiştim yani yine gelişimi falan tamam oluyor sadece yüzünü vs net ayırt etmek için 1-2 hafta daha beklenir ama normal o haftada..yine aynı şekilde tek tek her şeyine bakılıyor
Kardelenyigit papatyalarr5 yo yo 😊için rahat olsun gayet gelişimi tamam oluyor o haftada ☺️Yine yüzünü falanda gösterirse görürsün benim kız kapattı göremedim hiç o ayrı 😅
papatyalarr5 Zemine11 bende biraz araştırınca ikilemde kaldım özel olduğu için öyle birşey derlerse bir kere daha ödeme yapmak istemiyorum
Zemine11 papatyalarr5 ödeme almadı benden 10 gün içinde gel ücret almayacaklar dr um söyledi diye de belirt demişti
papatyalarr5 Zemine11 gerçi özellerde 10gün içinde ücret istemiyorlar 2. Muayene gerekirse ben bunu unutmuştum bakalım hayırlısı olsun diyorum artık
papatyalarr5 aysenur30 bakalım eğer yarın erken derse bi 10 gün sonra gel derse öyle gideceğiz artık ☺️
Caglagul96 Ben bu hafta gircem 22 oluyoz cuma günü tam o gğn gircem gecen sefer benim kızda kapatmıştı yüzünü 😂