MssKrks Merhabalar.. Okuyup memnun kaldığınız doğum süreci, bebek bakımı, çocuk eğitimi vb. tarzında tavsiye edebileceğiniz kitaplar var mıdır? Şimdiden teşekkürler :)
isimsizbebek MssKrks ayşe öner hamilelik ve doğum kitabı. Hatice kübra tongarın bebek gelişin kitapları
ozgeya MssKrks 🌸Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler?/ Heidi E.Murkoff-Sharon Mazel 🌸Doğmamış Çocuğun Gizli Yaşamı /Dr.Thomas Verny-John Kelly 🌸Mucizeyi Taşımak /Sidni Karavil 🌸Bebekler Ne İster?/ Dr.Elif Pınar Çakır
Nevo MssKrks psikolog önerdi çocuğumun ilk 6 yılı Haluk Yavuzer in kitabı sipariş verdim daha gelmedi
gezentianne MssKrks Hypnobirthing ile Doğum Mongan Yöntemi = Kadınlığınıza gücünüz artacak nırmal dogum konusunda cesaretlendirecek mutlaka her hamilenin okuması gereken bir kitap. Doğumun Ruhu Ayşe Öner = Yalın bir dille hem hamilelik hem yenidoğan dönemiyle ilgili gayet bilgilendirici bir kitap Bebeğinize Fransız Kalın = Fransızların yetiştirme tarzından çrneklerle biraz bebek psikolojisi üzerine Güvenli Bağlanma Adem Güneş = Özellikle bebeğin ilk iki yılında anne baba bebek bağlanması,kolik bebek neden olur olmaz gibi cevapları barındıran cok bilgilendirici bir kitap Mahallenin En Mutlu Bebeği Bebeğinizi Beklerken Sizi Neler Bekler daha önce de cok posta yorum yapmıştım bari not alayım aklıma geldikçe yine yazarım 🤣
__kubragokce__ Bir Anne Doğuyor Ayşe Şule Bilgiç bunu okudum hamilelikten bebek 3. yaşına kadar bilgiler veriyor. Başlangıç için güzel. Ayşe Öner Hamilelik Doğum ve Bebek Bakımı var onu okuyorum şimdi bu daha detaylı anlatmış.
ozgeya gezentianne Herkesin görüşü ve kitaplardan çıkardığı anlamlar farklı olabiliyor doğal olarak☺️
Senak Hamilelik süresi boyunca mutlaka okunması gereken kitaplardan biri bence bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabı. Ay ay hem anne de hem bebekte neler olacağı çok detaylı yazıyor. Doğum ve doğumdan sonrası hastalıklar her konu hakkında fazlaca güzel bilgi var tavsiye ederim. Bir de keyifle okuduğum Şermin Yaşarın Başlarım Şimdi Anneliğe kitabını var onu da çok sevdim ben 🥰 Adem Güneşin kitaplarınında bebek doğduktan sonra çocuk gelişimi hakkında bilgi sahibi olmak isterseniz alabilirsiniz.
BambinosununAnnesi Op. Dr Banu ÇİFTÇİyle hamilelik & doğum ben şuan okuyorum ve beğendim öğretici yol gösterici