Gamzemrullah İkili test yaptırtınız mı arkadaşlar ben çok kararsız kaldım sizce çok gerekli bişey mi ?
EbruMyc Gamzemrullah ben yaptırmadım doktoruma sordum bebeğimle ilgili bir sorun çıkarsa tedavisi oluyor mu diye . Anne karnında bı müdahale olmuyormuş maalesef bizde herhangi bir olumsuz sonuç çıksa bile aldırmayı dusunmedigimizden yaptırma gereği duymadık .
Burcuyildiz Gamzemrullah Merhaba, ben yaptırdım, ultrason normal çıktı, kanda orta risk çıktı, içim içimi yedi, sanki yaptırmasaydım daha iyiydi ama merakta ediyordum, Allah sağlık versin inşallah hepsine.
Bhr_2172 Gamzemrullah 3 lu tarama yaptır çünkü ikili tarama yüzde yüz bir şey demiyor en iyisi ya üçlü yada dörtlü tarama kesin sonuç veriyor Allah'ın izni ile ☺️ ben yaptırdım ikili trama ama pek bişey yok yani
Gamzemrullah EbruMyc Allah korusun tabiki öyle bişey olsa asla bizde düşünmeyiz ikilemde kalmak istemiyorum allah korusun zor bi psikoloji ama 😒
Burcuyildiz Ebruceyhan özel hastanelerde biraz pahalı bence, nerde oturduğunu bilmiyorum ama ben sefaköy vera da yaptırdım 250 tl, en uygunu oydu, mesela medicana da sordum 650 dedi.
Gamzemrullah Ebruceyhan fiyat özelde baya pahalı oluyorda belirli yerlerde uygun oluyormuş yengem 200 250 arası bişeye yaptırmıştı
tugbaayaz Ebruceyhan ben dün yaptırdım ultrasonda herşey normal çıktı kan sonucu 1 hafta sonra çıkacak 125 lira ödedim
aysenur30 Ben yaptırdım kuzular eltim ve görümcem yaptırma dedi çünkü bende hamilelikte tiroit çıktı senin kesin yüksek çıkar diye. Ben ikilisinde üçlüyü de yaptırdım. Allah’a şükür temiz çıktı. Renkli de kordonumda 3 damar olması gerekirken iki damar çıktı ki bu durum genelde down sendromu olan bebeklerde olurmus ikili ve üçlü sayesinde doktor risk tok dedi. Eğer yaptırmasaydım karnımdan sıvı alacaklardı. Ben pişman olmadım 🤷♀️🤗
sinemybt Bende yaptırdım özel hastanede 450 lira ödedim ultrason herşey normal çıktı kanda orta risk çıktı keşke yaptırmasaydım diye çok pişman oldum içim içimi yedi sonra gidip fetal dna testi yaptırdık nifty test diye geçiyo anneden 1 tüp kan alınıp yurtdışına gönderiliyo. O testten sonra temiz çıktı herhangi kromozom rahatsızlığı tespit edilmedi çok şükür ama gerçekten o kanın gidip gelmesi vs derken o süreçte dik durabilmek çok zordu. Kısacası demem o ki çocuğunuzu aldırmayacaksanız şayet yaptırmanızı önermiyorum ben çok yıprandım temiz sonuçları alana kadar. Hoş ben kıyamazdım çocuğuma zaten ama yinede içim içimi yiyeceğine yaptırmıştım.
Gamzemrullah sinemybt Eminim ki bende öyle olacağım oo yüzden rabbime sığınıp yaptırmayacağım ne verirse hayırlısını versin inşallah 🤲
Mom91 Rabia13 iyi akşamlar 😊 Devlet hastanesinde ikili test için gittiğiniz gün olmuyor galiba değilmi randevu mu veriliyor acaba