Lfrgdn Gecikmenin 4.gunu de bitti hala adet olmadim bugun kan verdim yarin sonucu cikcak hayatımda ilk kez bu kadar gecikti adetim insallah hamileliktendir kotu bisey olmasindan cok korkuyorum 😔 cunku idrar testim negatif cikti sabah 😣
Talentedmom Lfrgdn 1 hafta ile 10 güne kadar bence bekle öyle yap testini 5 güne kadar stres vs olabiliyor
MeryemEnes1 Lfrgdn benımde 10 gecıktı ıdrarda negatıvdı kan testınde negatıv cıktı İnşallah sende pozıtıvdı🤲
Lfrgdn Pembepanterr guya bulundugum yer istanbul ama koyden beter burasi devlet hastanesi yok 20km otemde bir özel var onunda labarotuvari calismiyor tahlilleri baska yere gonderip ordan aliyorlar neden baska hastanede test yaptirmadiniz derseniz de testi saglik ocaginda yatirmam icin sabahtan yatirmam gerekiyordu hastaneye de surekli gidip gelemiyorum cocugum okula gidiyor esim gorevde kendim olunca anca yakinda ki yere verebildim oda yarina cikcak sonucu mail olarak gondercez dediler
Lfrgdn Esila300920 ah keske su zikkim yere bi devlet hastanesi koysalardi yapmazmiydim en yakin devlet hastanesi 20 dkka bende ozelin acilin den verdim guya ozel yarina cikar dedi
Lfrgdn Talentedmom bugun 5oldu hala gelen giden yok hic gelcekmis gibibi belirti de yok adet vakti yani gecen hafta biraz belim kasiklarimda batmalar vardi simdi onlar da kalmadi anlayamadim ben bu isi
Lfrgdn MeryemEnes1 hayirlisi ya yoksa da napalim 🙏🏻 vakti degildir demekki der onumuzdeki aylara bakariz artik
Zhrnz Lfrgdn insallah hayirli haber.olur benimde idrar testi 16 gun gectikten sonra.pozitif gosterdi o yuzden pek takilma ona
Lfrgdn Zhrnz hayirlisiysa olsun diyorum hep vardir Allahin bi bildiği kimseyi bu yolda eylemesin zor ve cok yorucu bi surec
Zhrnz Lfrgdn aynen oyle o kadar cok test yaptimki artik yapmicam dedim olursada Allahtan olmasada dedim bi hafta gecikmede cikmayinca oluruna biraktim meger hamileymisim Rabbim kimseyi bu yolda komasin hayirla isteyen herkese nasip etsin insallah 🙌