ebruebruu Fdm ceylan hanım telaşlı biri olarak görmedim aslında çok anaç bir bayan bir kere msj ima ve aramama cvp alamamıştım kan tahlili sonucu önemli de değildi sonra 2 gün sonra gittim sonuc icin geldim cvp vermediniz diye söylediğimde özür diledi kusura bakma çok yoğundum 2 gündür ameliyat günü vs gözümden kaçmış dedi. Yani eğer geçebilirseniz bir bakin nasıl oluyor bu dr değiştirme bilmiyorum. Fatma hanım bana çok soğuk geldi bir kere muayene ye ona da gitmiştim nasıl biri diye. Gittiğinizde araştırın isterseniz
Fdm ebruebruu son ay doktor değiştirmek istemiyorum ama fatma hanım da beni biraz sinir etti açıkçası.
Kbra7777 Bsratasan42 bende ertan hocaya gidiyorum doğum ne zaman acaba doğum hakkında görüştünüz mü ?
Beyzasahin Nhl0606 canım 14+2 de öğrendim 100% dedi ama insan işte başkalarında duyunca yanılmaları acaba mı diyor yinede 😅 genelde kızlar belli etmez diyorlar ama belli etmeyen erkek bebeklerde varmış naz yapıyorlar ☺️ Umarım gönlünce bir doktor bulursun gerçekten çok önemli
Beyzasahin Ayse0102 muane ücreti 350 tl her tarama ve detaylı ultrason 450tl ama doğumpaketi yaptırırsan 8250tl. İçinde sınırsız muane tüm taramalar detaylı ultrason şeker yüklemesi doğum hastane yatış diyetisyen desteği pılates ve emzirme danışmanı var. Ayriyeten hastanede 1 gece kalış☺️ 3500 hemen istiyorlar diğer kısmı doğum olacağı gün
Minnacik2 Aylin anıl arslan gidiyorum tavsiye ederim populer yada kendinin iyi olması degil hekim olarak iyi olması önemli karar verirken hekimlik birikimi önemli
Sinemin Bugramm gittiğim doktordan değilim ulaş bey ve Fatma salihi çok övüyorlar onları Denicem ama doğum imkanları falan çok güzel diyorlar Aysu Yeşim tezcana gidiyorum
Mms06 Arzuderinn Canım gebe ile birebir ilgileniyor mu veya numarasını verip acil bir durumda iletişim kurabiliyor musunuz
Arzuderinn Mms06 evet herseyde arıyorum oda sabırla cevapliyor saolsun. Test sonuçlarım çıkınca bizzat kendisi arıyor. Ve doğumda kendisi giricek benimki mecbur sezeryan ama acil bi durumda arıyosun hemen geliyorum dedi. Çok iyi sakin biri Allah razı olsun ondan çok memlunum
Arzuderinn Mms06 normalde 145 tl muayne ücreti. Demirhayat sigortası yaptırdım doğum tahliller ve 8 muayne 4200 tl. Öncesinde doktorla tanışmak ve emin olmak için 2 kere ücretli muayne oldum. Fiyatı gayet uygun diğer hastanelere göre.
Mms06 GizPek canım benim için bir de herhangi bir sorunda Allah korusun doktora telefon yoluyla ulaşabilmek önemli doktor numarasını vs paylaşıyor mu hastalar ile
kvsr91 Merhaba bende Prof. Aydan Biri’ye gidiyorum. Riskli doğum uzmanı, özel muayenesi var.Çukurambar koruda muayene alıyor mu emin değilim.Ama doğumu orda yaptırıyor. Ben memnunum. Özellikle riskli gebelikler için tavsiye ediyorum.
Freshpress kvsr91 merhaba muayene ücreti ne kadar acaba? Doğum fiyatı nedir? Bende gitmeyi düşünüyorum