Uzun yazmışım hakkınızı helal edin ama okuyup bir bildiğiniz varsa yazarsanız çok çok sevinirim🙏🏻Şubat ayında şu kış günlerinde hem terleyip hem üşüyorum 28 haftalık gebeyim ve 8 haftadır sürüyor bu terlemelerim. Bu da dert mi demeyin nolur çok ama çok bunaldım hiç bir işimi yapamaz oldum gece uykusu kalmadı hem benim hem de eşimin psikolojisi bozuldu. 9 hafta önce boğaz enfeksiyonu geçirdim çok kötü öksürük vardı ardından antibiyotik kullanmak zorunda kaldım derken bi de grip oldum. O günlerde bu terlemeler başladı önce sadece göğüs koltuk altı ve ensem terliyordu aradan bi hafta geçti tüm vücudum terlemeye başladı yüzümle başlıyor ter sonra tüm vücut gece uyku haram gündüz desen öylece otururken bile terliyorum. Neyse biz doktor doktor gezmeye başladık göğüs hastalıkları dahiliye endokrinoloji ve en son enfeksiyon hastalıkları. Bütün testlerim yapıldı verem testine kadar bi sürü test.Çok şükür hepsi normla ama gel gör ki bu terleme bitmedi bi sıcak basıyor sonra bir üşüme derken yeniden terlemeye başlıyorum.Aklımı kaçırcam sanıyorum şimdi bunu yazarken bile terliyorum. Benim gibi olan ya da buna benzer bir durum yaşayan var mı ne zaman geçer yaşayıp geçiren bir yoldaş ses verir mi? Nolur!!😞