Havva-sezer38 Merhaba hanımlar bazen süt koktuğumu hissediyorum yoksa psikolojik mi bilemiyorum. Göğsümde akıntı da yok ama vücudum süt kokuyor sizde de oldu mu
mihrinazsumbul Havva-sezer38 ben yemek kokuyorum😬 ama yaşayan varmış cnm psikolojik oldugunu düşünmüyorum
Derya6121 Havva-sezer38 yaa bende dün bebek gibi koktum çok şaşırdım burada arastırdım baktım kımse sormamıs dedım yanlış hıssettım galıba ama aksam eşim bebek gıbı kokuyosun dedi anlamadım gıttı
Duygunecla Havva-sezer38 ben çemen kokuyorum .O değil orjinal parfüm sıkıyorum o da çemen kokuyor 😂 her önüme gelene soruyorum yok öyle bi koku diyor. Banyo yapmaktan yoruldum..Ama psikolojikmis sanırım nasi bi psikoloji benimki anlamadim
Havva-sezer38 mihrinazsumbul ayyyy canım bende az önce ıspanaklı gözleme yaptım evin heryeri kokuyor 😂😂😂
Zeyk mihrinazsumbul bende sarımsak kokuyorum. Faranjitim azdı antibiyotik yerine sarımsak kullandığım için 😂😂😂
Duygunecla Havva-sezer38 valla benim haricim de kimse o kokuyu almıyor. Doktorada sordum hatta güldü psikolojik dedi. Ağzıma ne sucuk ne pastırma sürmem .nerden geliyor burnuma anlamiorum🤭
Kifayet Havva-sezer38 aynı durum bendede var diyordum acaba benmi öyle hissediyorum ama tek değilmişim böyle Bebek gibi süt kokuyor 😊
Havva-sezer38 Zeyk kıyamam yaaa geçer inşallah çok geçmiş olsun bende bi ara saçım için kullanıyordum dökülme yaptı hamilelik sonra kokusu ağır gelmeye başladı bıraktım
Havva-sezer38 Duygunecla bazen bende de eşime ev o kokuyor bu kokuyor diyorum yok öyle bir şey seninki psikolojik diyor. Demekki seninkide psikolojik canım.
SibelCengiz Uc dort sabahtir uyandigimda agzimda hafif sogan kokusu var gibi ve hamileligimin ilk baslarinda cok fena yapmisti sogan kokusu hala devam etmekte ...
Havva-sezer38 SibelCengiz valla bende tat alma duyumu kaybettim galiba her şey tatsız tuzsuz geliyor yemek yedikten sonra bir tuhaf oluyorum
Havva-sezer38 Badevehande neden böyle oluyor acaba emzirmiyoruZ da ama süt kokuyoruz eminim bunun bi açıklaması vardır. Göğsümden de süt akıntısı olmuyor oluyor desem nedeni o dicem ama ne bilim 😂😂