deletedmom2626 Kızlr artık göbeğim baya gerildi. Çatlama yok şuan ama önlem almak için hangi yağ kullansam?
Elif_t deletedmom2626 maalesef ne yaparsak yapalım vücut yapımıza bağlı o çatlıyor ya da çatlamıyor. 8 aylığım ben de mustela kullanıyorum ama bi hafta önce iki kırmızı çizgi oluştu.🤦🏻♀️
Aise_35 deletedmom2626 Hindistan cevizi yağı canım en etkilisi bende kullanıyorum ve suan çatlağım yok .
Ezesel deletedmom2626 39 haftalık hamileyim başından beri iki bebeğimde de kullandığım tek yağ dalın avokadolu bebek yağı şükür diğeri 41 haftaya kadar bir çatlak olmadı diğerinde yazdığım gibi 39. Haftadayız henüz çatlama yok. Sabah akşam ve de her banyodan sonra sürdüm.
Ebru-isil Badem,kakao ve Hindistan cevizi yağı karışımı kullanıyorum ben ve lierac kullanılıyorm 7.ayımdayım şimdilik hiç yok.Özellikle yağ karışımım uzun süre nemli bırakıyor.
Begonia Ebru-isil Aynılarını hatta daha fazlasını kullanıyorum 8 buçuk aylığım şu an. Bir hafta önce biraz kırmızı cızgıler oluştu. 😬
Talentedmom Ebru-isil badem yağı tüylenme yapıyor ya ben bıraktım düzeldi onun yerine Bebek yağına devam ettim
Melikekrkc Ebru-isil canım bende tatlı badem yağı kakou yapı ve Hindistan cevizi yağını kullanıyorum dediğin gibi uzun süre nemli kalıyor ama keşke kekou yağının kokusu biraz daha güzel olsa 😃
HGC Ebru-isil lieractan vazgeçmeyin, kullandığınız yağları ve ek olarak zeytinyağı kullandım az da olsa çatlak oluştu 32.haftadan sonra. Doktoruma söyledim bu yağlarda kolajen yok lierac kullan dedi ihmal etmeyin sabah yağ sürdüyseniz akşam muhakkak lierac sürün.
Ebru-isil Begonia çatlama işi kişiden kişiye değişiyor maalesef bazen ne yapsan olmazmış . Bol su bi de
Deletedmom0096 Ebru-isil Evet doktorumda aynısını söylemişti. Vücudun meyilliyse ne yaparsan yap çatlar demişti
Slakftngl 19+5 olduk ama benim çatlaklarım biraz fazla var napicam bilmiyorum badem yağı sürdüm ama bi işe yaramadı
Aise_35 Slakftngl Hindistan cevizi yağı kırmızı çatlaklara bile iyi geldiğini duydum eski çatlaklar falan varsa onlara da iyi geliyormuş .
HcA Doktoruma zeytinyağı kullanacağımı söylemediğimde emilene kadar üşütürsün demişti baya geÇ emiliyormuş iyice yedirmek gerek üşümemesi için. Bu yüzden Mustelayı önermişti çok memnunum. Beyaz tenli olmama ramen daha çatlağım yok🤲🏻
burcu2600 en guzeli vaseline surmek baya yagli nemli tutuyor banyo sonrasi suruyorum iki gun nemli kaliyor
Mrsozel burcu2600 vazelini doktorum önermedi bana petrol içeriyor diye göbeğime de alerji gibi minik lekeler yapmıştı 🤷🏼♀️
Sultan1903 deletedmom2626 hindistan cevizi yağı ve Bio Oil kullanıyorum, önemli olan o bölgelerin nemli olması zaten, ama Lierac ve mustela çok iyiiymiş,
rabnaz6822 deletedmom2626 johnsun bebek yağı kullanıyorum sabah,öğle,akşam 💁🏻♀️Ve günde 3 litre su içiyorum
Ebru-isil Talentedmom o da olabilir ama ben katkısız olsun diye bunu tercih ettim bazı bebe yağlarında zararlı içerik olabiliyor 😌