• Gaz şişkinlik kabızlık 😒😒Gazman oldum yardım edin 😖

Busraft ben de salak gibi onlar gazı söktürüyor gibi düşünüyorum 😖😖 çok sağol canım. 🤗🤗💗

Arkadaşlar bir kaşık zeytinyağı için günde rahatlarsınız tüm anlattığınız sıkıntılar geçer.

Kızlar gaz değilde bende aşırı bir şişkinlik oluyor patlayacak gibi hissediyorum. 19 haftalık hamileyim. Siz neler yapıyorsunuz. Çok yemek yemiyorum aslında yiyemiyorum şişkinlikten. Artık sadece sıvı beslenmek istiyorum sırf bu yüzden. Önerisi olan var mı?

MerveAksu 10 taneyi iyi yiyorsun valla ben yiyemem hemen ishal yapıyor herkesin bünyesi farklı oluyor işte 😁

Ben de rezene ve kayısı Çayın dan derman buldum ayrıca yatmadan önce vücut esnetme hareketleri ve squat yardimci oluyor 😊
Dipçe : gaz kesintisi asla olmuyor her gün yeniden doluyoruz😂

Kızlar bende de bu akşam başladı,miğdem ve kaburgamın arası sıkışmış gibi,neyden olur bu? Çok rahatsız ediyor,nefesimi zorluyor,arada derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum,normal mi? Başınıza geldi mi böyle bir durum? 16 haftalık hamileyim bu arada...

Bu konu tam benlik olmuş 😂gazman oldum .üşütünce ve yediğim şeylerden sanırım geçen miğdeme taş oturdu sandım sırtıma vurmaz mı bide ağrısı aman allahım ölüyorum sandım .hamilelikten önce her ay bi kere olurdu hamilelikte ilk defa başıma geldi.normalde masaj yaptırıyorum uzun uzun esmene hareketleri lavobaya gitme derken iyi oluyordu.yine aynılarını yaptım sadece masaj yaptırırken bebeği de düşünmek lazım çok fazla yapamadım o yüzden fazla çektim ağrıyı.üstten çıkınca rahatlıyordum sonra alt üst derken bitti şükür.üşütmemeye bakın 🤰🙋

MerveAksu kimse benim kadar cekmedi heralde bu sorunu resmen yerlere yatiyodum baslarda surekli sis surekli sanci bide gastritim var 😕 ve ben hep ishaldim ne yaparsan yap gecmiyo sadece rezene melisa rahatlatiyor soluna yat baklagil ve cok gazli sebzeler tuketme laktozsuz sut ic bol su ic az yemek ye bitmeyecek ama insallah rahatlayacaksin ve sonralardan azaliyor zaten 🤗

MerveAksu gaz yapabilecek yemeklerden uzak durmak üşütmemek ve en önemlisi bol bol su içmek👍🏻 benim öyle bir sıkıntım çok olmadı birde bebek büyüdüğünde gör sen gaz olmasada gazmış gibi hissediyorsun🤔🙈

Bendede aynı sıkıntı var her sabah aç karnına kayısı yemeye başladım o beni rahatlattı. Yoksa karnımdaki şişlikten nefes alamıyordum. 2 aylık hamileyim görenler 5-6 aylık sanıyor😀