Canlarım normalde gebelik şekeri var bende. Bir saat önce bitter çikolata yedim bir paket kare çikolatanın 4 te birini. Bir saat sonra sekerimi ölçtüm 63 çıktı. Bitter çikolata mi bu kadar düşürdü acaba sekerimi yoksa çok mu düşmüş anca bu kadar mı yukseltmis anlayamıyorum. Bundan iki saat öncede armut yemiştim acaba o mu düşürdü bu kadar 🙄🤷🤷🤷 bazen yükseliyor bazen düşüyor bir türlü anlayamıyorum.. sabahta yükselmiyor şekerim fazla diye börek yedim 1 saat sonra 156 ya çıkmıştı. Korktum buz gibi havada yarım saat anca yürüdüm. Geldim ölçtüm 137 ye düştü. Uyudum uyandım 2saat kadar bı daha ölçtüm 83 e düşmüştü. Psikolojim bozuldu artik. Kafama takmayın diyorum ama şekerden dolayı herkes korkuttu. Şekerinin yükseldiğini görünce de psikolojik olarak çocuğum harekt etmiyormus gibi geliyor. Sabahtan beri bekliyorum hareket etmesini. Sabah korktuğumda kasıklarımda hissediyordum. Sanki ayakları alttan çıkacak gibiydi. Korkumdan uyudum. Tek ben mi kafama takıyorum herkes mi beni gibi. Keşke çok şey okumasaydim şekerle ilgili 😭😭