svmlanne Bus_ak18 adetine 3gün yok canım bak diyorum ki yumurtlama gördükten sonra 14.günde adet olunur ama sen 3gün daha bekle bakalım inşallah hamişsindir🥰
Bus_ak18 svmlanne kız 31 32 günde olunca 3 gün var oluyo🙈😅 umarım vardır tesekkr ederm yorumlarn için
Bus_ak18 Lezzet doktora gitmm zaten hemen canım ama evde deneyen çoğu kişi gebe çıkmıs araştırdım biraz nette burdada birçok kişi yazdı. Umarım yumurtlama değildirde yanıltmaz🤗
[silindi] Bus_ak18 ben 2 gebeliğimi ovulasy9nla öğrendim gayette koyu çizgi hamile olblrsn yarim bi daha tekrarla eger yine öyle olursa hamilesin demektir
Mihribanlila Bus_ak18 bence hamilesin bende 8 günüm kalmıştı yaptığım zaman senin gibi çıktı sonra hamile olduğumu öğrendim☺️
zelis63 Bus_ak18 baya net ve koyu canm istersen bide normal test yap bebek oluncada bu yumurtlama testi pozitif çıkıyo
Bus_ak18 svmlanne benim göğüsler çok fena damarlar çıktı yürürken bile acıyo şişti dolgu yaptırmıs gibi 😪
svmlanne Bus_ak18 hamilesin sen canım benimde adetim düzensizdi. Son adet tarihim 29 Eylül, 18ekim de yumurtlama gördüm ve 1kasımda hamileliğimi öğrendim 34-36 gün arası adet oluyordum hesabını sen yap artık illa yok bekliycem diyorsan bekle ne diyim🤷🏻♀️
Bus_ak18 Aysenur41 erken gebelk almaz sanırım canım o kdr para vermez. Hatta almayalm dedi garibim daha önce o kadar çok yaşadıkki bu sahneyi. Adetin geçsin dedi😞
Bus_ak18 Aysenur41 kasık ağrım birliktelikten 2 3 gün sonra oldu canım ama uzun sürmedi. Belirtiler var aslında ama şu diyemiyorum. Kendimi kandırmamamk için. Gebe kalırsam açıklarım inşallah bunlardan dolayıymıs die 🤗
Bus_ak18 svmlanne canım geçen ayda adettim 4 gün geçti adet oldum oysaki 4 5 gün değerlendirmistik. Bu ay bi yumurtlama günü bi çatladıktan sonra oldu. Umarım vardır 1.5 senedir çok hayal ettim o günü🤲 test alırsa eşim yarın post açarım
Bus_ak18 Aysenur41 yinede belli oluyo canım benim yumurtlamadaki testlerde duruyo silikleşse bile bariz belli. Umarım vardır bende de dua et🤲
Aysenur41 Bus_ak18 bekle o zaman cnm ama için içini yer kendimden biliyorum. Gidip hastanede kan verebilirsin randevu alamazsan acilden gir göğüs agrım var gebelikten şüpheleniyorum diyebilirsin
Nursimali Bus_ak18 hayir siliklesmez ve daha da koyulasirsa hamilesinn insallah vardir rabbim insallah anne olacagin sevincini mutlulugunu yasatir 🤲😊
Bus_ak18 Nursimali yumurtlama değilse koyulaşır yumurtlamaysa bidaha değerlendircez bakalım 🙈 saol kuzum Allah razı olsun hepinizden
Bus_ak18 Aysenur41 içim içimi değil dışıma kadar yedi kız 😪 Allahtan kendmi heveslendirmeyim dedim 😅 yarın olsunda bakalım bi