Bus_ak18 mom101 kuzum hamilelik öyle bsy ki değişik belirti olabiliyo. Önceki hamileliğimde yüzüm boynum hep sivilce olmuştu. Bu seferki 1 tane bile sivilce çıkmadı😂 nedenini bilmiyorm ama ters köşe yapablr bazı şeyler
mom101 Bus_ak18 bilemiyorumki ama bu gün çok yorgunum bir tek onu biliyorum ayağa kalkınca hemen yerime yatmak istiyorum ayaklarım sanki taşıyamıyor beni
Bus_ak18 mom101 kızz kaç gündür bende öyleyim eşim yat kalkma dio sürekli arıyo yataktan çıkmıyodm. Bi bugun kendimi iyi hissettim işlerimi gördüm bugun çok şükür🤲
Bus_ak18 Kbr_71 adet günümün ertesi günü 308 çıktı 3. Gün sonra 1319 çıktı canım keseye baktırmadm 2. Gittiğimde. Pazartesi gitcem inşallah görürüm
Kbr_71 Bus_ak18 hiç bakıttın mı keseye yoksa ilk defamı gideceksin Allahım kucağına almayı nasip etsn cnm
Bus_ak18 Kbr_71 keseye 4+4dü sanırm 308 çıktıgında doktor baktı karından göremedi zaten çok erken dedi. 2.de baktırmadm çıkmazsa üzülmeym zaten arasndan 3 gün geçti diye. Pazartesi tam 6+0 olacak canım
Ecmelbeyza mom101 ayy canım vardır yaa olmasa çıkmaz 🥰bir de adete kaç gün kaldı demiştiniz. Ağrınız var mı kasık falan
mom101 Ecmelbeyza adetime 4 gün kaldı canım hiç belirtim yok ama karnımda ağrı var adet sancısı gibimi değilmi tam bilemedim birde aşırı yorgunum kolumu kaldıracak mecalim yok oda bu gün oldu
150403 Bus_ak18 keseyi gördük şükürler olsun kalp atışına bu hafta cuma günü gidicez Rabbim izin verirse
Bus_ak18 150403 ayy inşallah duyrsın canım ya haber et bana burdan bende çok heycanlıyım 🤗 pazartesi bende haber ederm