Rukiye-55 Ebaki canım benımki 24 Şubat olur eyer hamilelik olmassa çünkü tam günü gününe olurum ben 28 günde oluyorum
Rukiye-55 Ebaki kalmaz canım benım bügün olmassa yarın bidaha deneriz yeterki umutlarımız bitmesin rabbim yanımızda olsun korusun bizi 🤗🤗🤗🤗
Nursubasi Bus_ak18 yaa büşraaa gözün aydınn rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok sevindimmm 🤲🏻💋❤️
Bus_ak18 Nursubasi canımm benimmm çok teşekkür ederimmmm 💚 umarım kanda da çıkar sağlıkla ilerler kendimi kaptırdım ama
DuhaninAnnesi Ecmelbeyza şimdi ben bugün sipariş verdim ya inşallah cumaya gelir çünkü cumartesi bitiyo benim adet 😏 hemen biter bitmez başlamam mi lazım bi iki gün geçse kaçırmış mi olurum acep gerçi geç adet olup duruyorum biter bitmez yumurtlama olmaz heralde
Bus_ak18 DuhaninAnnesi kuzum ben n11 dej siparis verdim 4 5 günde anca geldi. 10. Gün başladım testi yapmya
ipeak DuhaninAnnesi benimde geç oldu 4. gün içmeye başladım hala içiyorum bu ayı denemeden geçmek istemedim
Ecmelbeyza DuhaninAnnesi evet evet hemen başla 🤭çifti görene kadar yetişmezse de bişey olmaz ya hemen de yumurtlamıyoesundır bence
Bus_ak18 Bhralsnck aminn canım ne güzel dua etmişinn 💚 aynen öyle kuzum Rabbim yoldaşını gönder sağlıkla dedim hep çok ihtiyacım vardı. Umarım süreç sağlıkla ilerler karnım ağrımaya başladı
DuhaninAnnesi Bus_ak18 yanı hemen başlamasana oluyo bugün verdim ınstagramdan cumaya elimde olsa başlarımda pazartesiye kalırsa adet biteli 2 gün olmuş oluyor 🤷🏻♀️ sende ovu takibu yapmıştın dimi kzuum ay insallab hepimize nasip olur bize de dua et ♥️
Duygukc Bus_ak18 kan testi yada idrar testi yaptınmı sonucu senden çok merak etmeye başladımm 🥰🥰🥰🥰🥰👼🏻
Busracetin Bus_ak18 hayirli uğurlu olsun canim , bu ay hep takipteydik , senin nasibinmis mutlu haberi soylemek cok sevindim , Allah saglikla ilerletip kucagina aldigin gunleri gostersin insallah 🌸
Bus_ak18 Busracetin ne çok kişi takipteymis yaaa önce Allahın sonra sizin dualarınızla oldu 💚 çokk tesekkür ederim umarım sağlıkla ilerler burda gün sayarız
Zhrnz Bus_ak18 hayirli olsun cnm cok ama cok sevindim bende meraktan catladim cocukdan anca firsat bulup bakabildim cok sukurki olumlu Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah 🤗🙌
Bus_ak18 Zhrnz Allah razı olsun kuzumm 🙈 hepinizle ilerledik bu süreci. Umarım devamında da sağlıkla gün sayarız 💚
Zhrnz Bus_ak18 amin cnm.insallah hayirla 20 li 30 lu haftalarda sonlarda kizlarr dogum sancisimi diye postlarini gorelim 🙌🤗
Nursubasi Bus_ak18 düzenli artık canım çok şükür. 9 haftalığım şuan bugün gittik gördük çok şükür büyüyor 🙈
Ebaki Bus_ak18 Bn hep öyle yapıyorum cnm 😇evet kuzum en güzel bekci Rabbim senin bekcini sag salim dünyaya getirsin anlarsın beni o zmn dogru Düzgün ilişki yasıyamıyoruz 🤣🤣🤣