Ecmelbeyza Valla ben kendimi bizimkiler dizisinde Sabri varya Sevim koş koş onun gibi hissediyorum 😂bi başlık daha açıldı arkadaş test yapıyo koşun🏃🏻♀️
ecemtmr Bus_ak18 Kuzum hayırlısı olsun testini gördüğüm an bu kız gebiş demiştimmmm :) benımde yumurtlamadan sonra 12. günüm beklenen adet 15-17 subat ovulasyon yaptım az önce atsam bakar mısın yaaa t koyu çıktı benim de ümitlenmek istemiyorum ama bilemedim yol gösterin bana ne olur.
Busracetin Bus_ak18 hayirli uğurlu olsun canim , bu ay hep takipteydik , senin nasibinmis mutlu haberi soylemek cok sevindim , Allah saglikla ilerletip kucagina aldigin gunleri gostersin insallah 🌸
Ebaki Bus_ak18 yaaaa yerim. Bn o minnaki inşallah sag salim dünya ya gelir kuzum Allah razı olsun senden bnde sana hep dua edecem insallah bnde ve buradaki herkes bu mutlu haberi vercek 🤲🤲🤲🥰🥰
Bus_ak18 Destinamarla ahahah kız ilk zaten aha kesin çıkmadı heriften azarı yicem dedim. Sonra bi baktım koyulaştı valla lavabodan nasl çıktığımı bide bana sorrrr🤣🤣
Bus_ak18 Ebaki inşallahhh canım buraya geçen ay katıldım bu ay bu müjdeyi verdim düşünsenee 🙈 Rabbim tüm isteyenlere bekleyenlere nasip etsinnn
Bus_ak18 Ebaki hâlâ şokta sanırım bi sarıldı etti mutlulugu içinde yasıyo daha önceki düşükten dolayı😐 ama elini biseye değme yat dinlen ddi🤣 ulan adam bi dil dök bi sev diom peşin peşin sevinmeyek dio gıcıkk ya
Ebaki Bus_ak18 Bnde ilk oglumuzu söylediğim zmn geceydi hastanede yapmıstım testi calısıyodum o zmn lar aradım bakmıyor bir sürü aradım hmde sora kardesin aradım amca oluyon diye cok sevinmişti esim telefonu duyunca actı ne oldu dedi baba olacaksın dedim direk adam ne desin kan testi mi yaptın yok dedim o zamn kan testi yapınca gel dedi kapattı yattı asa ama sabah eve gittiğimde namaz kılmıstı kan testi de dogru sonuc verince aglamişti 🥰garibim ya cocugumuz hic olmuycak sanmıstı cünkü bütün doktorlar tüp bebek demişti bize cok sükür Rabbim verdi mucizesini 🤲🤲Rabbim sag salim kucağına almayı nasip etsin evladını canım 🤲🤲
Bus_ak18 Destinamarla ahahahaha🤣 eşimi boğmamak için kendmi tutuyorum şuan. Adam açtı eşkiyayı izliyo yav yok böle rahatlık
Bus_ak18 Ebaki inşallah canımın içii inşallah 💚 meryem suresine başla inan onun mucizesine inanmaya basladım netten arastır bak